Weg van de technologie, naar de prestaties

Waar in het netwerk is de prestatie aan het verzwakken? De monitoringtools van Riverbed geven antwoord op deze vraag. In het kader van de digitalisering worden dergelijke instrumenten steeds belangrijker. Daarvan is Michael Rudrich, Regional Vice President DACH bij Riverbed, overtuigd.

Welke IT-trend zal 2019 vormgeven?

Digitale transformatie en de economische voordelen daarvan domineren al lange tijd de discussie in de sector. In 2019 zal, met de toenemende praktijkervaring, de focus verschuiven van de technologie naar de werkelijk belangrijke aspecten van digitalisering – de prestaties, de geproduceerde gegevens en vooral de impact op de gebruikerservaring van alle bedrijfstoepassingen. Uiteindelijk moet de investering de gehoopte productiviteitsvoordelen opleveren, en daarvoor is inzicht in de digitale omgevingen vanuit het perspectief van de gebruiker cruciaal.

Hoe gaat uw bedrijf op deze trends inspelen?

Riverbed weet dat inzicht in de gebruikerservaring cruciaal is voor het succes van digitalisering. Wanneer uit monitoringinstrumenten blijkt dat alles werkt, maar werknemers toch klagen over de prestaties, is er sprake van een gebrek aan transparantie. Waar anderen alleen voorspellen, nabootsen of veronderstellen, kunnen wij de werkelijke gebruikerservaring en de interacties van gebruikers met toepassingen, apparaten en netwerken in realtime nauwkeurig monitoren. Dit plaatst ons in de best mogelijke positie om klanten in 2019 een voorsprong te geven.