Nieuwe generatie digitale fotolijsten van Sapphire

Met de DPF-T10 voegt Sapphire drie nieuwe modellen in verschillende formaten toe aan haar bestaande assortiment digitale fotolijsten. Verschillende kleuren verwisselbare frames en een klapsensor maken de video- en MP3-geschikte frames interessante kerstaanbiedingen.

De Sapphire DPF-T10 digitale fotolijst heeft een schermdiagonaal van 10,2 inch (26 centimeter), een lichtintensiteit van 350 cd per vierkante meter en biedt een resolutie van 800 x 480 pixels. Het TFT-scherm in 16:9-formaat geeft zowel foto’s als video’s weer en is voorzien van een geïntegreerde luidspreker. De formaten jpg, bmp, avi en MP3 worden ondersteund. De DPF-T10 heeft 256 megabyte intern geheugen dat kan worden gevuld via de USB-interface of met diverse geheugenkaarten. Voor dit laatste zijn er verschillende geheugenkaartsleuven voor SD, XD, CF en MMC aan de rand van het LCD-scherm.

Om de digitale fotolijst met spiegelend design aan of uit te zetten, hoeft u alleen maar twee keer in uw handen te klappen. Dankzij een metalen vork kan het toestel vrijstaand worden opgesteld, zowel staand als liggend. Als alternatief kan de fotolijst ook op de klassieke manier worden opgehangen.

De DPF-T10 breidt het portfolio van Sapphire uit en is verkrijgbaar in twee andere formaten: De DPF-080 is een model van acht inch (20 centimeter) in 4:3-formaat, terwijl de DPF-101 een ander model van 10,2 inch is in 16:9-formaat, maar met een kleiner geheugen. Beide modellen bieden een lichtintensiteit van 250 cd per vierkante meter. Het 8-inch model wordt geleverd met vijf verwisselbare glazen frames in verschillende kleuren, zodat u het model aan uw eigen smaak kunt aanpassen, en met een afstandsbediening.