Herweck is de nieuwe distributeur van TDT

De distributeur Herweck verkoopt vanaf nu de producten van de telecommunicatieleverancier TDT. Het productassortiment omvat VPN-routers en -gateways, VoIP-telefoonsystemen en oplossingen voor netwerkbewaking en versleutelde verbindingen.

Wanneer bedrijfskritische toepassingen naar de cloud worden verplaatst, is een stabiele internetverbinding essentieel voor bedrijven. Thorsten Skotnica, Channel Manager bij telecommunicatieleverancier TDT, weet dat, hoewel alle opties voor back-ups worden overwogen, de internetverbinding tegenwoordig zelden deel uitmaakt van back-upstrategieën.

Terwijl clouddiensten aan populariteit winnen en spraak- en datanetwerken naar elkaar toegroeien, moeten gegevensverbindingen volgens Skotnica worden versleuteld en moet het internet worden beveiligd. Om de vakhandel passende oplossingen voor veilige communicatie te kunnen bieden, werkt de Beierse fabrikant nu samen met distributeur Herweck.

SmartConnect

Met de SmartConnect-dienst biedt TDT een oplossing voor gebruikssituaties waarin een vast IP-adres vereist is. Volgens de fabrikant maakt het niet uit hoe de router online komt. Zodra de internetverbinding tot stand is gebracht, brengt de router automatisch een verbinding met de server tot stand. De SmartConnect server filtert het dataverkeer. Op deze manier ontvangt de klant alleen het benodigde verkeer.

De oplossing is beschikbaar in de varianten Public en Private. Deze laatste kan worden gebruikt om twee of meer mobiele toestellen rechtstreeks met elkaar te verbinden. De apparaten zijn niet toegankelijk via het openbare internet.

Het TDT-portfolio omvat ook VPN-routers en -gateways, VoIP-telefoonsystemen en oplossingen voor netwerkbewaking. Naast Michael Telecom, Pilot Computerhandel en Systeam is Herweck daarmee de vierde distributeur van TDT.