Herweck herstructureert onlineshop

Herweck heeft enkele dagen geleden zijn onlineshop geherstructureerd en meer functies toegevoegd.

Herweck heeft zijn online aanwezigheid herzien. De e-tailer baseert zich nu op het standaardproduct Shopware en heeft dit ontwikkeld tot een B2B-geschikt bestelsysteem voor de gespecialiseerde handel. Jörg Herweck over de shop in responsive design: “De Shopware software wordt in veel online shops gebruikt. Dit heeft het voordeel dat de gebruiker toegang heeft tot een comfortabel, gemeenschappelijk instrument – hij kan zich dus intuïtief bewegen op de gebruikersinterface. Wij werken met een nieuwe en duidelijke artikelstructuur. Dankzij een verbeterde zoekfunctie in combinatie met zoekfilters kunnen detailhandelaren precies vinden wat ze zoeken.”

Voor detailhandelaren zijn er nu twee extra functies: Ten eerste kunnen verschillende gebruikers nu aan orders of memo’s werken. Dit maakt het mogelijk om bestellingen van verschillende filialen of van werknemers die in ploegen werken, te combineren tot één bestelling. Aan werknemers kunnen verschillende rechten worden toegekend voor het klantencentrum, de onlineshop en de margerekenaar. Bovendien kunnen UVP’s in de winkel worden uitgestald. Dit maakt het mogelijk om eindklanten productbeschrijvingen, technische gegevens, extra afbeeldingen of productalternatieven aan de kassa te tonen zonder dat zij de inkoopprijs van de detailhandelaar te zien krijgen.

Vanuit de winkel is het mogelijk om direct toegang te krijgen tot facturen, afleveringsbonnen, creditnota’s, openstaande bestellingen of het volgen van zendingen.