Asus-campagne per retailer

De fabrikant Asus heeft zijn marketingcampagne onder het motto “In Search of Incredible” ingezet om zijn retailpartners te ondersteunen bij de verkoop van ultrabooks en convertibles met touch-technologie, zoals de Zenbook, Taichi of Vivo.

De Taiwanese fabrikant Asus heeft een wereldwijde marketingcampagne gelanceerd om consumenten met een voorliefde voor mobiele lifestyle en de “digitale fashionista” aan te spreken. Het thema is “In Search of Incredible” en richt zich op de aanraakproducten Zenbook, Taichi en ook Vivobook en Vivotab. Op de plaats van verkoop (PoS) moet de campagne nieuwe impulsen geven aan de gespecialiseerde handel en, geflankeerd door een globale marketingstrategie, de partners helpen een betere verkoop te realiseren.

Zo krijgen de geselecteerde Advantage-partners een full-service merchandisingoplossing voor de effectieve uitvoering van de campagne, beginnend met een aantrekkelijke etalage, via het schap tot aan de touch area, waar klanten de producten naar believen kunnen uitproberen. Naast directe partnerondersteuning wordt de marketingaanpak uitgevoerd via online- en gedrukte media in de consumentenomgeving en via out-of-home- en promenamaatregelen in geselecteerde steden en luchthavens – beide gekoppeld aan sociale-mediamechanismen.

Hand in Hand

Jan Schneider, verkoopdirecteur bij Asus Computer

Jan Schneider, verkoopdirecteur bij Asus Computer

“Het ondersteunen van onze retailpartners is een absolute prioriteit op onze strategische agenda,” benadrukt Jan Schneider, verkoopdirecteur bij Asus Computer. Hij ziet dit als een duurzame versterking van het partnerschap met de gespecialiseerde dealers. Jan Schneider noemt dit een win-win situatie waarin beide partijen profiteren van een grotere vraag.