IFA biedt amusement voor iedereen

Onder het motto “Inspire people, move markets” verwacht IFA ook in een crisisjaar talrijke bezoekers. Vorig jaar was er immers een ordervolume van meer dan drie miljard euro.

Aan het begin van september is het weer zover: IFA in Berlijn presenteert hoogtepunten en innovaties op alle gebieden van entertainment, van de flatscreen-reus tot de piepkleine TV-mobieltje, van de mobiele mediaspeler tot de complete homecinema. De integratie van elektrische huishoudapparaten vormt een aanvulling op de verscheidenheid van het aanbod. De consumentenbeurs is verdeeld in zeven afdelingen: Home Entertainment, Audio Entertainment, Home Appliance, My Media, Public Media, Communicatie en Technologie & Componenten. Vorig jaar konden de 215.000 bezoekers, waarvan 104.000 vakbezoekers, informatie inwinnen bij 1.245 exposanten.

Voor vakbezoekers biedt IFA exclusieve diensten. Zij kunnen nu vooraf in de online ticketshop een voordelig voorverkoopticket bestellen en uitprinten. Er is een speciale ingang (Fast Lane) voor check-in, die is ontworpen om lange wachttijden te besparen.

Bij de zuidingang, hal 1.1/2.1, vindt u de International Trade Visitor Reception, een bedrijfs- en dienstenterrein exclusief voor IFA-vakbezoekers. De receptie is dagelijks geopend vanaf 8 uur, twee uur voor het officiële begin van de show. Hier kunt u ontbijten en ontvangt u een gratis vakbezoekerspakket met de officiële IFA-beurscatalogus. De conferentie- en vergaderzalen kunnen worden gebruikt voor besprekingen met zakenpartners. Het beursteam biedt ook dagelijks rondleidingen aan, exclusief voor vakbezoekers, over actuele IFA-onderwerpen. In de loungeruimte is gratis internet beschikbaar.