Compacte A4 LED kleurenprinter voor lange runs

De Oki C650 heeft een zeer kleine footprint voor een kleurenprinter. Toch is het A4-apparaat met LED-technologie ontworpen voor lange runs met een hoge inktdekking dankzij afzonderlijke toners en image drums, evenals robuuste componenten.

Met een voetafdruk van 395 x 430 mm is de Oki C650 zeer compact voor een A4 LED kleurenprinter. Bovendien zijn de vier tonercartridges en de afzonderlijke image drums vanaf de voorzijde toegankelijk, waardoor de voor de bediening benodigde vloerruimte tot een minimum wordt beperkt. Volgens de fabrikant is 48 procent van de onderdelen van de C650 gemaakt van metaal, wat de betrouwbaarheid en duurzaamheid van het toestel ten goede komt, zelfs bij het printen van lange oplagen. De LED-printer is geschikt voor maximaal 100.000 pagina’s per maand en wordt aanbevolen voor printvolumes tot 8.000 pagina’s per maand. De LED-print engine met een pixel pitch van 1.200 dpi kan tot 35 pagina’s per minuut printen in zwart-wit en kleur. Het duurt 6,5 seconden om de eerste pagina af te drukken. De printer kan media verwerken met gramgewichten van 60g/m² tot 256g/m² en mediaformaten tot banners met een lengte van 1,32 meter. De interne papierlade heeft een capaciteit van 250 vel A4, de multifunctionele lade 100 vel. Er kunnen tot drie extra papierladen voor elk 530 vel worden toegevoegd.

De Oki C650 kan ook in krappe ruimtes worden gebruikt.

Design Hub und Smartphone-Scanner

Oki ziet detailhandel, horeca, gezondheidszorg of onderwijs als doelgroepen voor de C650. Een maandabonnement op Shoppa’s “The Design Hub” is inbegrepen, zodat snel professioneel materiaal kan worden gemaakt. Oki’s one-stop shop biedt een breed scala aan aanpasbare sjablonen en afbeeldingen. Bovendien kan de status van de printer en de verbruiksartikelen worden gecontroleerd en rechtstreeks worden besteld bij geautoriseerde Oki-partners. Inbegrepen in het pakket is ook een abonnement van een maand op de Abbyy FineScanner Premium smartphone scanoplossing. Met de Business Agility-campagne ondersteunt Oki momenteel klanten tijdens de Covid 19-pandemie met drie jaar garantie bij registratie, een Business Agility Pack met toners en printmedia, en de verlenging van abonnementen op de Design Hub- en Abbyy-oplossing tot zes maanden.