Ingram Micro Cloud zoekt de beste ISV-nieuwkomer

Als open wedstrijd roept Ingram Micro Cloud softwareontwikkelaars wereldwijd op om deel te nemen aan de Comet Competition. Tot 1,5 miljoen dollar ligt voor het grijpen voor deelnemende startups. De winnaars van de go-to-market financieringen in de DACH-regio worden bepaald tijdens de finale in Salzburg in oktober.

De Cloud Unit van Ingram Micro is op zoek naar jonge, goede ISV’s. Daartoe organiseert de distributeur de “Comet Competition”. De wedstrijd is gericht op startende ondernemingen uit het B2B-segment. Het is al gehouden in Austin, Boston en Tel Aviv. Volgens Ingram Micro Cloud is er een prijs van maximaal 1,5 miljoen Amerikaanse dollar in contanten en go-to-market-financiering.

Het doel van de wedstrijd is om de nieuwe generatie softwarevernieuwers te ontdekken, hen te financieren en op de markt te brengen. De wedstrijd bekroont vier onafhankelijke softwareleveranciers, die vervolgens ondersteuning krijgen van Ingram Micro Cloud om hun oplossingen op de markt te brengen.

De winnaars van de go-to-market-financieringen uit de DACH-regio ontvangen volgens de distributeur nu al 250.000 Amerikaanse dollar als prijzengeld. De winnaars worden bepaald tijdens de finale in Salzburg op 22 oktober 2019. Bovendien krijgen de top drie een ticket voor de Cloud Summit 2019 in Augsburg. Dit zal plaatsvinden van 14 tot en met 15 november 2019. De 15 beste deelnemers wereldwijd zullen het tijdens de Cloud Summit 2020 in Miami tegen elkaar opnemen om de hoofdprijs van één miljoen US dollar in contanten in de wacht te slepen.

Terms of participation

Wie mag deelnemen aan de Comet Competition wordt bepaald door een jury van specialisten, executives en experts uit de sector. Deze selecteren de ISV-aanvragers vooraf aan de hand van de volgende criteria: Toekomstvisie, potentieel in het kanaal en gereedheid voor een ecosysteem. Vervolgens krijgen de ontwerpers uitgebreide feedback van deskundigen.

Aanmeldingen voor de wedstrijd kunnen vanaf nu tot 30 september 2019 worden ingediend via: https://comet-competition.addapptation.com.

Voor meer informatie over de ISV-programma’s van Ingram Micro kunt u terecht op: www.ingrammicrocloud.com/at/de/solutions-i-am-isvsi/