Bell Micro haalt Klaus Westphal aan boord

Bij value added distributeur Bell Micro is de functie van Business Development Manager Networks sinds begin maart ingevuld met Netgear specialist Klaus Westphal.

Klaus Westphal is sinds begin maart 2010 Business Development Manager Networks bij Bell Micro. De 50-jarige zal zich voornamelijk bezighouden met de fabrikant Netgear en zijn oplossingen voor opslag en gegevensbeheer. Hij heeft jarenlange verkoopervaring in de hardware- en softwaresector.

De opgeleide industrieel bediende hielp onder meer bij het opbouwen van de verkoop in Duitsland voor het Oostenrijkse softwarebedrijf SBB. Na bijna vier jaar bij Microsoft Duitsland te hebben gewerkt, stapte hij over naar de hardware-sector als verkoopadviseur bij Ingram Micro. Daar gaf hij leiding aan een team van twaalf medewerkers. In de netwerksector verzorgde Westphal vier jaar lang de fabrikanten Allied Telesys en AVM en vertegenwoordigde hij APC, Netgear en HP-Procurve.

Ten slotte werkte Westphal voor Tech Data als Sales Executive Networking & Communication voor de fabrikanten Netgear D-Link, Allied, Telesys, AVM, 3Com, HP-Procurve, Avaya, Cisco, Linksys en APC.

“Ik ben al meer dan vijf jaar bekend met het Netgear-productassortiment. Ik ben blij dat ik mijn ervaring in de netwerkomgeving kan aanbieden aan oude en nieuwe klanten bij Bell Micro en tegelijkertijd de goede samenwerking met Netgear kan voortzetten,” zegt Westphal.