CNT breidt Call Manager uit met DECT roaming en omgekeerd zoeken

Vanaf nu kan de virtuele telefooncentrale Call Manager van CNT met maximaal 800 DECT-handsets worden gebruikt. Het CNT DECT Base product ondersteunt GAP-apparaten van verschillende providers, biedt radiocel-roaming en werkt op verschillende locaties. Bovendien integreert CNT het omgekeerd zoeken via de KlickTel server van Telegate Media in de Call Manager.

CNT breidt het virtuele telefoonsysteem Call Manager uit met een DECT-oplossing die handsets integreert, zelfs in uitgebreide en verspreide bedrijfslocaties. Naast het aanbod van CNT DECT Base biedt de fabrikant ook een telefoonaankoop van Telegate Media aan, die ook de namen van voorheen onbekende bellers via inverse search weergeeft.

Met DECT Base kunnen gebruikers draadloze telefoons aansluiten op de Call Manager. De multicel-oplossing is even geschikt voor kleine kantooromgevingen als voor uitgestrekte bedrijfsterreinen: maximaal 200 basisstations en 800 handsets zijn mogelijk.

Handsets van verschillende fabrikanten zijn geschikt als eindapparatuur; de voorwaarde hiervoor is: De apparaten moeten het Generic Access Profile (GAP) ondersteunen. De telefoons kunnen zich met de multi-locatie-functie bij elk basisstation aanmelden – zelfs op verschillende bedrijfslocaties.

Roaming werkt tussen overlappende cellen van een radionetwerk, d.w.z. dat gesprekken kunnen worden voortgezet zonder dat de verbinding wordt verbroken wanneer van locatie wordt veranderd. Als voordeel ten opzichte van conventionele repeater-oplossingen noemt de provider een groter aantal bruikbare spraakkanalen.

CNT biedt meer telefoniecomfort met een andere toevoeging aan de Call Manager. Een geïntegreerd telefooninformatiesysteem geeft de namen en adresgegevens weer van voorheen onbekende bellers. De gegevens worden geleverd via een on-linedienst en zijn afkomstig uit de KlickTel-databank van de provider Telegate Media.