Nieuwe Sales Manager bij Sony Computer Entertainment

Bernd Leidenbach heeft het sales roer overgenomen bij Sony Computer Entertainment (SCED). Voorheen was Leidenbach verantwoordelijk voor de verkoop aan Toshiba.

Playstation-fabrikant SCED heeft een nieuwe sales manager. Bernd Leidenbach zal met onmiddellijke ingang de DACH-regio onder zijn hoede nemen.

De 40-jarige gaat dus naadloos verder vanuit zijn vorige positie. Leidenbach werkte tot eind maart als sales manager voor consumentenelektronica bij Toshiba; IT-BUSINESS berichtte begin februari over zijn vertrek.

Leidenbach is echter niet alleen nieuw in de CE-sector, maar ook bij Sony: nog voor zijn elf jaar bij Toshiba, bekleedde hij zeven jaar lang diverse verkoopfuncties bij Sony Duitsland.

Voor zijn taak bij SCED heeft Leidenbach zich al doelen gesteld: “Met mijn expertise wil ik graag bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de verkooporganisatie bij Playstation en de duurzame, hechte relaties met handelspartners en klanten verder intensiveren”. Leidenbach wil ook de distributie optimaliseren en een “evenwichtigere kanaalmix” creëren. |su