Conferentietelefoon voor DECT-netwerken

De Konftel 300Wx DECT-conferentietelefoon heeft een oplaadbare batterij en aansluitingen voor uitbreidingsmicrofoons. Naast de GAP-standaard ondersteunt het apparaat de CAT-iq-standaard, waardoor het compatibel is met meer basisstations en breedbandgeluid tot 7 kHz mogelijk is.

De GAP-standaard zorgt ervoor dat de Konftel 300Wx compatibel is met DECT-systemen van alle grote fabrikanten, terwijl de CAT-iq-standaard, samen met een Konftel DECT-basisstation of een basisstation van een andere fabrikant dat CAT-iq ondersteunt, geluidskwaliteit met een bandbreedte tot 7 kHz mogelijk kan maken. Bovendien zijn verbindingen op basis van de CAT-iq-standaard tapvast en stabiel en kunnen ze niet worden gestoord door bijvoorbeeld Bluetooth of WLAN.

Naast de DECT-aansluiting biedt de Konftel 300Wx een aansluiting voor een mobiele telefoon en een USB-aansluiting voor VoIP-verbindingen via de computer. Als de Konftel 300Wx tegelijkertijd is aangesloten op meerdere verbindingen, kan hij deze samenvoegen tot conferenties of flexibel schakelen tussen de verbindingen. Gesprekken kunnen worden opgenomen op een SD-kaart om later te beluisteren, over te zetten naar een computer of te delen met collega’s. Contacten voor terugkerende conferenties kunnen worden opgeslagen en opgeroepen met de geïntegreerde conferentiegids.