Klaus Seidl stapt over van Riverbed naar Palo Alto Networks

De voormalige Riverbed Sales Director Klaus Seidl is overgestapt naar de beveiligingsspecialist Palo Alto Networks. Daar heeft de manager nu de leiding over de zaken in Duitsland.

Klaus Seidl, voorheen Vice President of Sales Central & Eastern Europe bij Riverbed, heeft een managementfunctie aanvaard bij beveiligingsleverancier Palo Alto Networks. Vanaf heden is hij algemeen directeur van de Duitse dochteronderneming. Palo Alto beschrijft zichzelf als een pionier van de zogenaamde Next Generation Firewalls, die bedoeld zijn om het veilige gebruik van webapplicaties te waarborgen.

Met de aanwerving van Seidl heeft het Amerikaanse bedrijf de nieuwe functie van algemeen directeur voor Duitsland gecreëerd. Tot nu toe was een landenmanager verantwoordelijk voor de activiteiten in Duitsland.

Seidl heeft ongeveer viereneenhalf jaar voor Riverbed gewerkt. Bij de specialist voor Wide Area Data Services (WDS) was de manager sinds de herfst van 2007 verantwoordelijk voor de uitbreiding van de verkoopstructuren in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Oost-Europa. Volgens Riverbed is er nog geen opvolger voor zijn functie.

Voorheen werkte de sales professional zo’n tien jaar voor opslagfabrikant Netapp. Daar bekleedde hij verschillende managementfuncties en was hij onder meer betrokken bij de opbouw van de verkoopstructuren in Duitsland. Meest recentelijk was Seidl verantwoordelijk voor de verkoop via de OEM-partner IBM in de EMEA-regio. |Mmh