Werner Scholl verhuist van service provider naar kanaalafdeling

Bintec Elmeg richt zijn kanaalverkoopdivisie opnieuw in. Sinds medio maart 2017 heeft Werner Scholl de leiding over de geherstructureerde divisie.

Werner Scholl (50) neemt in zijn nieuwe rol als Director Sales Channel & Alternative Carriers bij Bintec Elmeg de Duitse divisie Sales Channel over. Scholl is verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van de partnerbusiness met zakelijke klantoplossingen en de daarmee samenhangende versterking van de marktpositie van Bintec Elmeg.

De ervaren verkoopmanager werkt sinds 2006 bij het bedrijf en brengt dus een uitgebreide kennis van de sector met zich mee. In zijn vorige functie als Director Sales Service Provider was Scholl met name verantwoordelijk voor de verkoopgebieden van Deutsche Telekom en andere carriers/providers en kon hij zijn jarenlange kennis op het gebied van projectimplementatie succesvol toepassen.

Alexander Lopez Gonzalez, CEO bij Bintec Elmeg, voegt hieraan toe: “Ik kijk ernaar uit om de bestaande kernmarkten te versterken met onze ervaren verkoopprofessional met kanaalervaring en om onze ICT-competentiegebieden verder te ontwikkelen in de richting van ALL-IP, evenals WLAN, cloud, beveiliging en natuurlijk SDN-technologie.”