Wi-Fi-6E-Lösung für den Cognitive Campus

Der Access Point C-360 biete die größere Kapazität, höhere Bandbreite und geringere Latenz von Wi-Fi 6E. Daarmee is het geschikt voor klanten die steeds meer vertrouwen op high-definition videosamenwerkingstoepassingen en het gebruik van IoT, aldus fabrikant Arista Networks.

Het C-360 wireless platform, Arista’s cognitieve unified edge-oplossing met AI/ML-mogelijkheden, kan detecteren welke apparaten zich op het bekabelde en draadloze netwerk bevinden, wat ze aan het doen zijn en of ze correct gesegmenteerd zijn. Arista CloudVision maakt gebruik van de ingebouwde applicatiebewuste telemetrie van de C-360 om netwerkbeheerders te voorzien van informatie voor een geconsolideerd overzicht, zoals apparaatinventarisatie, apparaattype, verbindingsstatus, verkeerspatronen en de kwaliteit van toepassingen die zijn aangesloten op zowel het bekabelde als het draadloze netwerk.

De C-360 biedt de WLAN-capaciteit die nodig is voor IoT, videosamenwerkingstoepassingen en multimedia, inclusief dubbele 10GbE-poorten met MACsec voor veilige connectiviteit. Der Access Point arbeite in den Frequenzbändern 2,4 GHz, 5 GHz und 6 GHz und könne sowohl herkömmliche WLAN-Infrastrukturen als auch WLAN-6E-fähige Clients unterstützen. Der C-360 verfüge außerdem über ein dediziertes Multifunktionsmodul, das zusätzlich zum regulären Spektrumscan für das Frequenzmanagement und die Wireless Intrusion Detection eine Over-the-Air-Bedrohungsabwehr und aktive Netzwerksicherungsfunktionen in allen drei WLAN-Bändern (2,4, 5 und 6 GHz) möglich mache.

In combinatie met Arista’s Cognitive Wi-Fi biedt de C-360 end-to-end applicatiezichtbaarheid met het Application Quality of Experience Dashboard, geautomatiseerde netwerkprobleemoplossing, clientzichtbaarheid en zero-trust beveiliging met Wireless Intrusion Protection Services (WIPS), MACsec encryptie en WPA3/OWE Wi-Fi beveiliging.

De C-360 is nu te bestellen, aldus de fabrikant.