Exertis Pro AV voegt Netgear toe aan zijn portfolio

Exertis Pro AV breidt zijn portfolio voor signaalbeheer uit met de netwerkproducten van Netgear voor de regio’s DACH en Oost-Europa. Daarbij zal de distributeur de gehele serie van Netgear verkopen met een focus op de ProAV-serie.

Exertis Pro AV en Netgear hebben een distributieovereenkomst getekend. Netgear biedt netwerkoplossingen voor automatisering, streaming en videobewaking op afstand tot opslag- en beveiligingsoplossingen voor thuis, bedrijven en service provider markten.

Als distributeur voor AV/IT richt Exertis Pro AV zich met name op de ProAV-oplossingen van de fabrikant, die speciaal zijn ontwikkeld voor AV over IP. Dit omvat onder andere de Netgear AV Line M4250-serie switches, die tot stand zijn gekomen met inbreng van AV-professionals. Het resultaat is een serie die is ontworpen om 1-gigabit audio en video over IP te ondersteunen met aangepaste hardware en software, samen met speciale service en ondersteuning. De switches bieden ook de mogelijkheid om elk type AV over IP-apparaat aan te sluiten en maken flexibele snelheidsopties mogelijk van één gigabit tot 100 gigabit per poort.