Glen “Buck” Baker treedt toe tot Scansource Europa

Distributeur met toegevoegde waarde Scansource heeft Glen “Buck” Baker benoemd tot interim-president van Scansource Europa.

Glen Baker wordt bij Scansource verantwoordelijk voor de strategische richting en het leiderschap van de Europese activiteiten van het bedrijf, waaronder de divisies POS & Barcoding en Communications.

In Europa vervangt Glen Baker Xavier Cartiaux, die eerder verantwoordelijk was voor de internationale activiteiten van Scansource en het bedrijf onlangs heeft verlaten.

“Buck heeft een belangrijke leidinggevende rol gespeeld bij Scansource Communications North America, een divisie die in het afgelopen boekjaar recordopbrengsten heeft behaald,” aldus Scott Benbenek, president van wereldwijde activiteiten bij Scansource. “Buck brengt in zijn nieuwe functie in Europa aanzienlijke ervaring mee in het succesvol leiden van een divisie en uitstekende expertise in het opbouwen van relaties met leveranciers en klanten”.

Glen Baker trad in 1995 bij Scansource in dienst en heeft meer dan 23 jaar ervaring in technologiedistributie. Sinds 2008 was hij president van Scansource Communications Noord-Amerika. Voorheen leidde hij de merchandisingteams voor Catalyst Telecom en Scansource POS & Barcoding Noord-Amerika als vice-president merchandising.