Sony SRS-NS7 is de 3D Bluetooth-luidspreker die je kunt dragen

Sony lanceert een nieuwe draagbare Bluetooth-luidspreker: wat zijn de functies en de prijs van de Sony SRS-NS7

Een bioscoop die je kunt dragen. Zo presenteerde Sony zijn nieuwe draagbare Bluetooth-luidspreker voor het beluisteren van muziek en het bekijken van je favoriete films. De speaker maakt zijn debuut samen met een draadloze zender, die ook kan worden gebruikt met bepaalde modellen hoofdtelefoons van het Japanse bedrijf.

De Sony SRS-NS7 is de eerste draagbare speaker die compatibel is met de Dolby Atmos-standaard en Bravia XR smart tv-modellen. De draadloze luidspreker is uitgerust met Sony’s 360 Spatial Sound-technologie, waarmee u dankzij de 360 Spatial Sound Personalizer-app kunt genieten van een superieure geluidskwaliteit. Het ontwerp is elegant en praktisch: plaats de luidspreker gewoon om uw nek op uw schouders en het comfort wordt gegarandeerd door de siliconen hoofdband met zachte coating. Hij is ook IP4X-gecertificeerd voor bestendigheid tegen waterspatten. Kortom, terwijl u thuis op de bank zit kunt u genieten van een meeslepende audio-ervaring voor uw favoriete films en tv-series.

Sony SRS-N7: het ontwerp

Laten we beginnen met het elegante en functionele ontwerp: de Sony SRS-NS7 is een ergonomische en flexibele siliconen hoofdband die achter de nek wordt geplaatst en na dagelijks gebruik eenvoudig kan worden gereinigd. De stoffen afwerking voelt prettig aan op uw huid, en het gewicht van slechts 319 gram betekent dat u hem niet om uw nek hoeft te dragen.

Sony SRS-N7: kenmerken

De nekluidspreker is compatibel met Dolby Atmos surround sound, en dankzij de 360 Spatial Sound-technologie kunt u een meeslepend bioscoopeffect in uw huis reproduceren en een betere synchronisatie tussen tv-beelden en audio bereiken. Bovendien kunt u dankzij de aanwezigheid van een X-Balanced luidsprekerunit genieten van een meeslepende ervaring zonder dat u de mensen om u heen stoort. Een van de beste nieuwe functies is de 360 Spatial Sound Personalizer-app, die de vorm van de oorschelp van de drager analyseert om de perfecte virtuele Dolby Atmos-luidsprekerstructuur te creëren en het geluid aan te passen. Twee passieve radiatoren naast de luidsprekers zorgen voor de lage frequenties, en met de ingebouwde microfoon kunnen ook gesprekken worden gevoerd.

De verbinding wordt verzorgd door de draadloze WLA-NS7-zender die bij de hoofdband wordt geleverd en Bluetooth 5.0. Met multipoint-technologie kunt u twee apparaten tegelijk aansluiten, zoals uw smartphone en computer, zodat u in luttele seconden kunt overschakelen van een film kijken naar een telefoongesprek voeren zonder telkens opnieuw verbinding te hoeven maken. De IPX4-classificatie garandeert weerstand tegen spatwater, terwijl de batterij een gebruiksduur tot 12 uur biedt met het volume ingesteld op 16. Snel opladen via de USB-C-poort zorgt voor een werking van 60 minuten in slechts 10 minuten.

WLA-NS7: compatibele Sony-hoofdtelefoon

De WLA-NS7-zender wordt geleverd bij de SRS-NS7 draagbare luidspreker, maar zal ook afzonderlijk worden verkocht, omdat deze kan worden gebruikt om Bravia XR smart-tv’s aan te sluiten op compatibele Sony-hoofdtelefoons en te genieten van audio in het 360 Spatial Sound-formaat. De compatibele Sony hoofdtelefoons zijn: WH-1000XM3, WF-1000XM3, WI-1000XM2, WH-1000XM4, WF-1000XM4, WH-XB900N, WH-XB700, WH-H910N, WH-H810, WF-C500 en WH-XB910N.

Sony SRS-NS7: wanneer komt hij en hoeveel kost hij

De Sony SRS-NS7 draagbare draadloze luidspreker en WLA-NS7-zender zijn gepland voor november 2021. De producten staan al op de website van het Japanse bedrijf, maar online kopen is nog niet mogelijk. De prijzen zijn €300 voor de SRS-NS7 hoofdband en €60 voor de WLANS7 zender.