Hoe kijk je de 2019 MotoGP Oostenrijkse GP op tv en live streaming

De 2019 MotoGP Oostenrijkse GP loopt van 9-11 augustus: hier is hoe je de kwalificatie en de race kunt kijken in gratis live streaming

De 2019 Oostenrijkse GP, die loopt in het weekend van 9-11 augustus, is de laatste oproep voor Ducati om te proberen het MotoGP-kampioenschap te heropenen. De dominantie van Marc Marquez en Honda is tot nu toe duidelijk gebleken, getuige de voorsprong van 63 punten in het klassement op Andrea Dovizioso en de 81 punten op Danilo Petrucci. De Red Bull Ring is een circuit dat altijd gunstig is geweest voor Ducati, en het doel van de Borgo Panigale fabriek is om de overwinning mee naar huis te nemen.

In de eerste vrije training legde Marc Marquez echter zijn eigen wet op en zette de beste tijd neer voor de Yamaha van Vinales. Dovizioso zette de negende tijd neer, met Rossi op de elfde plaats. De Italiaanse Ducati-coureur heeft echter vertrouwen in de kwalificatie van zaterdag: een startplaats op de eerste twee startrijen is mogelijk. Valentino Rossi daarentegen maakt een zeer gecompliceerde periode door: hij kan het juiste gevoel bij de Yamaha niet vinden en zijn hoofd is al gericht op volgend jaar.

De 2019 MotoGP Austrian GP is een Sky exclusive, dat zowel de kwalificatie als de race live zal uitzenden op SkySport Uno (201) en SkySport MotoGP (208). Wie geen abonnement op de satellietzender heeft, kan de Grand Prix uitgesteld volgen op TV8, een digitaal terrestrisch kanaal. Gratis streaming van de 2019 MotoGP Oostenrijk GP is ook beschikbaar op SkyGo en op de website van TV8.

MotoGP Oostenrijk 2019: kwalificatie- en raceschema

De eerste heat van de kwalificatie voor de 2019 Oostenrijk GP staat gepland voor 14:10 uur. De gridposities worden op zaterdag 10 augustus tussen 14:35 en 14:50 uur bepaald. De start van de race is vastgesteld op zondag 11 augustus om 14:00 uur.

MotoGP Oostenrijkse GP 2019 kwalificatie: zaterdag 10 augustus om 14:10

MotoGP Oostenrijkse GP 2019 race: zondag 11 augustus om 14:00

Hoe kijk je de Oostenrijkse GP 2019 op tv

De grand prix is een Sky exclusive en wordt live uitgezonden op de SkySport Uno en SkySport MotoGP kanalen. Het hele weekend zal er live verslag worden gedaan vanuit de paddock met interventies van Sky-experts. Wie geen abonnement heeft op de satellietzender, zal de GP van Oostenrijk van 2019 gratis op TV8 kunnen zien, maar alleen in uitgesteld beeld. De afspraak is op zaterdag om 15:30 uur met de kwalificatie en op zondag om 17:00 uur met de race.

Hoe de GP van Oostenrijk 2019 te bekijken in streaming op SkyGo

Als je op vakantie bent, kun je de GP van Oostenrijk volgen in live streaming op SkyGo, het on-demand platform van satelliet-tv. Om toegang te krijgen tot SkyGo moet je abonnee zijn, je hebben aangemeld bij de dienst en een van de ondersteunde apparaten gebruiken.

Om de livestreaming van de Oostenrijkse GP van 2019 te bekijken, moet je SkyGo opstarten, op TV-kanalen drukken en SkySport Uno of SkySport MotoGP selecteren. Als je op de Play-knop drukt, begint de Grand Prix te streamen.

Hoe kijk je de 2019 MotoGP Grand Prix van Oostenrijk in gratis streaming op de website van TV8

Diegenen zonder Sky-abonnement kunnen de 2019 GP van Oostenrijk gratis streamen op de website van TV8, maar alleen op een vertraagde basis. Om toegang te krijgen tot de website van TV8 hoef je geen abonnement te betalen of je te registreren, je hebt alleen een apparaat met een internetverbinding nodig.

Om de MotoGP Grand Prix van Oostenrijk van 2019 gratis te streamen, moet je de browser van je computer of smartphone openen, de URL van de website van TV8 invoeren en wachten tot de mediaspeler op de homepage wordt geladen met de uitgestelde race.