Brainworks distribueert netwerkbeveiliging van Untangle

De Amerikaanse fabrikant Untangle richt zich op de behoeften van kleine en middelgrote bedrijven die steeds vaker in thuiskantoren werken. Vanaf nu distribueert de VAD Brainworks de netwerkoplossingen in de DACH-regio.

De cyberveiligheidseisen van kleine en middelgrote ondernemingen nemen ook toe. Vooral verspreide locaties en het toenemende thuiswerken drijven de vraag op. Om aan deze vraag te voldoen, distribueert de in München gevestigde VAD Brainworks nu Untangle-producten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Het Brainworks-portfolio omvat dus de volgende Untangle-oplossingen:

  • NG Firewall:De firewall heeft een softwareplatform dat bedrijven zowel in gevirtualiseerde omgevingen als op hardware kunnen installeren.
  • Firewall Instances: Gebruikers hebben de mogelijkheid om cloud-gebaseerde instances van de Firewall On Premises te gebruiken.
  • SD-WAN: Met de productlijn van Untangle kunnen resellers een homogene oplossing bieden aan bedrijven met meerdere locaties.

Op donderdag 27 mei van 17.00 tot 18.00 uur krijgen resellers de kans om Untangle beter te leren kennen tijdens een speciale editie van Brainworks’ IT Talk. Het programma omvat een live verbinding met het hoofdkantoor van Untangle in Californië, een overzicht van het productportfolio met live demo’s en informatie over het partnerprogramma.