Galaxy M31s, smartphone met superbatterij en miniprijs

Samsung gaat de Galaxy M31s lanceren, een voordelige smartphone met een 6000mAh-batterij. Ook aan boord zijn vier achtercamera’s

Nieuwe geruchten komen binnen over de technische specificaties van de Samsung Galaxy M31S die in de komende maanden uitkomt. De smartphone zou beschikken over een 6000mAh batterij, waardoor het Samsung’s batterij-telefoon wordt met een langere batterijduur.

De eerste geruchten over de Galaxy M31s specs komen van TÜV Rheinland en vullen die aan die de afgelopen dagen door GeekBench zijn verstrekt. Volgens het benchmarking platform zou de smartphone uitgerust kunnen zijn met een super-batterij, net als zijn voorganger Galaxy M30s. Verdere bevestiging kwam van Sammobile, die ook een afbeelding van het toestel publiceerde. De Galaxy M-serie, die Samsung een paar jaar geleden lanceerde, is inmiddels uitgegroeid tot een van de benchmarks voor wie op zoek is naar smartphones met een superbatterij en een laag prijskaartje, en de Galaxy M31s zal aan beide criteria voldoen.

Samsung Galaxy M31s, specs

Samsung heeft de specs voor zijn aankomende Galaxy M31s nog niet onthuld, maar er zijn al wel een aantal specificaties uitgelekt. De smartphone van het Koreaanse bedrijf is naar verluidt uitgerust met een Exynos 9611 octacore SoC-processor en 6GB RAM. Het interne geheugen zou 64GB of 128GB kunnen zijn, net als bij de Galaxy M31. Het geïnstalleerde Android 10-besturingssysteem zou vergezeld kunnen gaan van de aangepaste One UI 2.0-interface.

Het scherm zou een 6,4-inch IPS LCD-scherm met FullHD+ resolutie kunnen zijn. Aan de achterzijde zullen er 4 achtercamera’s zijn met een 64MP ISOCELL Bright GW1 hoofdsensor. De frontcamera zou daarentegen 32MP kunnen zijn. Het toestel zal ook dual sim zijn en een vingerafdruklezer hebben. Het meest opmerkelijke detail is echter de 6000 mAh batterij, die voor dit mid-range model uitstekende prestaties op het gebied van batterijduur zou leveren.

Samsung Galaxy M31s, releasedatum en prijs

Er is momenteel geen exacte informatie over de Galaxy M31s releasedatum en prijs.

Geruchten die circuleren op gespecialiseerde sites stellen echter een releasedatum van augustus 2020 in India, waar de lanceringsprijs 16999 Indiase roepies zou kunnen zijn, ongeveer 202 euro.

Net als bij andere modellen in dezelfde familie zal de smartphone ook in Italië arriveren, zij het iets later dan de officiële release in India. Het zal waarschijnlijk moeten wachten tot na de zomer.