Call of Duty: Warzone, multiplayer het hele weekend gratis terug

Gratis multiplayer op Call of Duty: Warzone: vanaf vrijdag 12 juni krijg je toegang tot een playlist met de beste Call of Duty-maps: Modern Warfare

Niet alleen heeft de start van Season 4 veel nieuwe features met zich meegebracht, te beginnen met een compleet nieuw speltype, wapens, skins, personages en een Battle Pass vol speciale beloningen, maar dit weekend wilde Activision haar gebruikers blij maken door gratis multiplayer toe te voegen aan Call of Duty: Warzone. Van 19.00 uur op 12 juni tot 19.00 uur op 15 juni is het mogelijk om gratis te spelen op enkele favoriete maps van spelers, zoals Zhokov Scrapyard en Hardhat.

Spelers schreeuwen al een aantal weken om een weekend lang gratis multiplayer op Call of Duty: Warzone, en Activison heeft precies dat gedaan met de lancering van Season 4. Multiplayer draagt niet alleen bij aan het spelplezier, het stelt spelers ook in staat om hun wapens sneller te levelen, en met de komst van twee nieuwe wapens en de Battle Pass zullen er genoeg spelers zijn die zich op de nieuwe modi storten.

Call of Duty: Warzone Season 4, what’s new

Call of Duty: Warzone Season 4 werd met spanning tegemoet gezien, en dat kon ook niet anders: velen verwachtten grote veranderingen aan de kaart, maar tot nu toe zijn die er niet geweest. Ze zullen in de komende weken komen. Activision heeft zich vooral geconcentreerd op de gameplay om te proberen de wedstrijden spannender en dynamischer te maken. De afgelopen maanden hebben veel mensen dezelfde tactiek gebruikt om te winnen: ga op het dak van een hoog gebouw staan en verdedig je positie tot het einde.

Daarom zijn er drie nieuwe evenementen toegevoegd, die willekeurig in het midden van het spel worden geactiveerd, en een nieuw contract dat je dwingt om je over de kaart te verplaatsen, maar spelers veel geld oplevert. Ook is er een nieuw speltype toegevoegd: Team Brawl. Twee teams van 50 spelers nemen het tegen elkaar op in een deathmatch in een van de kaartzones van Call of Duty: Warzone.

Tot slot zijn er ook twee nieuwe wapens beschikbaar in Battlepass: een machinepistool en een aanvalsgeweer.

Wanneer is de gratis multiplayer beschikbaar op Call of Duty: Warzone

De gratis multiplayer op Call of Duty: Warzone begint op vrijdag 12 juni om 19:00 uur en duurt tot maandag 15 juni om dezelfde tijd.