Asus en Intel lanceren notebookpromotie

Als onderdeel van een beperkte verkoopactie die Asus samen met Intel voert, ontvangen Advantage Partners een benzinevoucher bij elke notebook die ze kopen uit een exclusief samengesteld assortiment.

Asus heeft de verkoopactie die de Taiwanese fabrikant samen met de Amerikaanse chipfabrikant Intel is gestart, geplaatst onder het motto “Lekker tanken”. Als onderdeel van de promotie ontvangen Asus Advantage Partners een benzinebon ter waarde van vijf euro voor elk promotiemodel met Intel Core processor dat wordt aangeschaft. Drie modellen van de N-serie zijn beschikbaar, evenals de Gamebook G60JX en de Allrounder K52F. De promotie loopt tot 31 juli 2010 en is bedoeld voor in totaal 5.000 apparaten.

Volgens Jan Schneider, Sales Director bij Asus Computer, is deze promotie enerzijds bedoeld om de uitverkoop te stimuleren in de traditioneel rustigere zomerperiode. “Aan de andere kant willen we de perceptie van Asus als betrouwbare, actieve partner voor de vakhandel verder vergroten en interesse wekken voor verdere samenwerking in bestaande en nieuwe projecten met potentiële partners”, vervolgt Schneider.

Om de brandstofvouchers te ontvangen, moeten Advantagepartners een kopie van het aankoopbewijs van de distributie-e-mail naar Asus sturen. De deadline hiervoor is 6 augustus 2010. Om deel te nemen aan de promotie, kunnen geïnteresseerde resellers zich online registreren op het Advantage Partner Portal.