Patrizia Fioretti wordt Channel Director bij Igel

Bij Igel, de thin client specialist uit Bremen, is Patrizia Fioretti nu Channel Sales Director en verantwoordelijk voor de ondersteuning van gespecialiseerde handelspartners. De manager is afkomstig van de softwareleverancier Ivanti, waar zij een soortgelijke functie bekleedde.

Aan het begin van het jaar heeft Igel twee nieuwe functies in de verkoop gecreëerd. Patrizia Fioretti is nu Channel Sales Director en verantwoordelijk voor de gespecialiseerde handelsactiviteiten van de in Bremen gevestigde thin client-leverancier en de ondersteuning van resellers. Daarnaast neemt Armin Recha de verantwoordelijkheid over voor Corporate and Enterprise Sales in Duitsland. Beide managers versterken het team van verkoopdirecteur Jörg Kurowski, die medio vorig jaar van softwareleverancier Ivanti naar Igel overstapte.

Beide nieuwe aanwinsten komen ook van Ivanti. De twee fabrikanten Landesk en Heat Software waren begin 2017 gefuseerd om het bedrijf te vormen. Fioretti werkte daar als Channel Sales Director EMEA Central. Zij bekleedde deze functie al sinds het najaar van 2014 bij de fabrikant Appsense, die in 2016 werd overgenomen door Landesk. Daarvoor was de manager verantwoordelijk voor de indirecte verkoop van de beveiligingsspecialist Wave in het Duitstalige gebied. In totaal heeft Fioretti meer dan 15 jaar kanaalervaring en werkte hij onder andere bij Ingram Micro en US Robotics.

Recha was bij Ivanti als Sales Director EMEA Central verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten in de regio. Hij kwam ook bij het bedrijf door de overname van Appsense. Daarvoor was hij Director Corporate Sales DACH bij beveiligingsleverancier Kaspersky. Zijn andere functies zijn onder meer Check Point en Symantec.