Devicelock benoemt Thomas Tuckow tot Channel Sales Manager

Thomas Tuckow is bij de softwarefabrikant Devicelock verantwoordelijk voor de verkoop op de Duitstalige markt. Met zijn uitgebreide marktkennis en contacten moet hij het bedrijf een sterkere aanwezigheid geven.

Devicelock, een specialist voor de besturing van interfaces en apparaten op netwerkeindpunten, wil zijn dealernetwerk in Duitstalige landen verder uitbreiden. Daartoe heeft de softwarefabrikant de nieuwe functie van Channel Sales Manager gecreëerd en ingevuld met Thomas Tuckow. Tuckow heeft zowel voor fabrikanten als voor distributeurs gewerkt en brengt 30 jaar ervaring in de IT-omgeving mee, alsmede de bijbehorende contacten. Hij is onder meer verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en uitbreiding van de verkoop via kanalen voor Devicelock-software.

Tuckow zorgt voor de gespecialiseerde handelspartners, distributeurs en systeemintegrators uit Ratingen. Het Europese opleidingscentrum van Devicelock is daar gevestigd. “Ons opleidingscentrum zal zich steeds meer ontwikkelen tot een Compliance Competence Centre”, beschrijft Tuckow de verkoopgerichtheid. “Het ‘CCC’ is een essentiële pijler om de markt bewust te maken van het belangrijke IT-beveiligingsgebied van endpointbeveiliging.”