Beste klantenkaart apps

Je klantenkaarten altijd bij de hand hebben, ook zonder ze in je portemonnee te bewaren, is handig met kaart apps.

Wil je je klantenkaarten altijd bij de hand hebben? Vandaag stellen wij u onze gids voor met de beste getrouwheidskaart-apps, zodat u ze gemakkelijk ter beschikking hebt wanneer u ze nodig hebt. Zo kunt u alle kaarten uit uw portemonnee halen van de winkels en supermarkten die u frequenteert en beschikt u over één enkele applicatie om ze te beheren. Ontdek welke apps het gemakkelijkst en handigst te gebruiken zijn. Hier zijn de beste loyalty card apps.

Loyalty cards op orde met Stocard

Stocard is een van de meest intuïtieve apps om te gebruiken. Om uw getrouwheidskaarten aan de app toe te voegen, maakt u gewoon een foto met de camera van uw smartphone en scant u de streepjescode op de kaarten. Met de app kunt u uw kaarten sorteren op naam en hoe vaak u ze gebruikt. Het gebruik is eenvoudig: zodra u aan de kassa van de winkel staat, toont u de kaart op het scherm van uw mobiele telefoon en de kassier scant de code of voert deze handmatig in. Stocard is beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten.

FidMe: de app voor klantenkaarten

FidMe is een van de eerste apps speciaal voor klantenkaarten. De grafische interface is echt origineel, want hij is gebaseerd op het beeld van een portefeuille, die de gebruiker ook kan aanpassen door de stijl en de kleuren te kiezen. Het wordt door sommigen als minder intuïtief beschouwd dan Stocard.

CardPlus-app voor klantenkaarten

Een andere app om gemakkelijkCardPlus-klantenkaarten op uw smartphone te hebben, is . Het lijkt sterk op Stocard en kaarten worden altijd geregistreerd door de streepjescode te scannen met de camera van de mobiele telefoon of door ze handmatig in te voeren. Deze app is ook beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten.

Cards-Mobile Wallet: app voor kaarten

Cards-Mobile Wallet is complexer dan de apps die we tot nu toe hebben gezien. In feite is het niet alleen een app voor supermarktkaarten, maar ook een virtuele portemonnee waarin ook betaalkaarten, OV-kaarten en gezondheidskaarten kunnen worden opgeslagen.

Met de Quick Card-functie kan de gebruiker vervolgens zijn favoriete kaarten bewaren, een slot invoeren met zijn pincode of via zijn vingerafdruk en via geolocatie aanbiedingen vinden van winkels in de buurt. Hoe gaat het met de talen? We vragen het omdat de app op dit moment alleen in het Engels beschikbaar is.

Loyalty Cards: klantenkaarten app

Deze klantenkaarten app onderscheidt zich van de andere omdat het de mogelijkheid biedt om kaarten te delen via WhatsApp. De Loyalty Cards-app is alleen beschikbaar voor Android.

Je kunt je supermarktkaarten niet alleen sparen via de apps die we hierboven hebben gepresenteerd, maar ook via mobiele betaaldiensten zoals Apple Pay, Google Pay en Samsung Pay. Samsung en Google hebben deze functie al ingebouwd, terwijl je voor Apple de Apple Wallet moet gebruiken. Voor deze toestellen hoeft u alleen maar de camera van uw telefoon te gebruiken om uw kaarten te registreren. Het enige wat u hoeft te doen is de dienst of app van uw keuze te gebruiken om al uw klantenkaarten op uw smartphone te hebben.