Orange presenteert Business VPN Internet

Orange Business Services (Orange) breidt zijn Business VPN Service uit met het aanbod Business VPN Internet. Met name multinationals zullen veilig en met hoge prestaties toegang krijgen tot cloud- en webdiensten.

Met de uitbreiding van de Business VPN Service wil Orange bedrijven een veilig internet op zakelijk niveau bieden. Klanten moeten het gebruiken om prioriteit te geven aan bedrijfskritische toepassingen, IP VPN-congestie te vermijden en beveiligingsbeleid af te dwingen.

Orange zorgt als provider tegelijkertijd voor IP-VPN en internetdiensten; dit moet de beheersinspanning aan de kant van de klant verminderen. Toegang tot de dienst is beschikbaar via 15 wereldwijde internet gateways op vijf continenten. Dit brengt het verkeer dichter bij de gebruiker en verkort de latentie.

De dienstverlener noemt de volgende kerngegevens:

  • Wereldwijde toegang: gateways zijn momenteel beschikbaar in Londen, Frankfurt, Stockholm, Amsterdam, Hongkong, Singapore, Mumbai, Sydney, Tokio, New York, Atlanta, San Francisco, Sao Paulo, Johannesburg en Bahrein.
  • Globale beveiligingsrichtlijnen: Elke gateway heeft virtuele firewallbescherming op basis van het beveiligingsbeleid van de klant. Daarbij kan Orange Business Services ook cloud-gebaseerde beveiliging bieden, zoals URL-filtering.
  • Geolocatie is standaard inbegrepen in Business VPN Internet en kan in elk land lokaal worden gebruikt.
  • Toepassingsprioritering: De nieuwe Internet Class of Service (CoS) maakt een nauwkeurige prioritering van toepassingen mogelijk en ondersteunt indien nodig de verdeling van verkeer tussen internet en IP-VPN.
  • Prijsmodel: De hybride Internet/WAN-poorten zijn kosteneffectief en maken besparingen op bandbreedtekosten tot wel 30 procent mogelijk. Extra investeringen bij de klant zijn onnodig.