DNS geeft 20 procent korting op Sun-servers met quad-core CPU

Als nieuwste resultaat van de samenwerking tussen Sun en Intel zijn nu de nieuwe Sun Fire X4450 en Sun Fire X4150 servers op de markt. De krachtige en energiebesparende computers worden door distributeur DNS voor een speciale prijs aangeboden.

Als onderdeel van de start van de verkoop van de nieuwste Sun x64-generatie, voert DNS een promotie voor de Sun Fire X4450 en Sun Fire X4150 servers. DNS-partners ontvangen de systemen tot en met 28 maart in twee speciale configuraties, die 20 procent onder de catalogusprijs liggen. De extra DNS-partnerkorting van eveneens 20 procent blijft bestaan, zodat de speciale korting zonder margeverlies rechtstreeks aan de klant kan worden doorberekend.

In beide systemen worden 64-bit Xeon-processors van Intel met vier CPU-kernen gebruikt, wat hoge reken- en geheugenprestaties impliceert. In het tijdperk van groene IT en veranderend milieubewustzijn werken de servers bovendien uiterst energiezuinig en in de kleinst mogelijke ruimte (units met één en twee hoogtes).

Voor verdere vragen kunnen gespecialiseerde dealers contact opnemen met Andreas Ackermann, Business Development Manager x64 bij DNS, op 08141 3536-843.