Het Zwitserse ITRIS opent nog een Duitse vestiging

De systeemintegrator ITRIS breidt zijn regionale ondersteuning in de DACH-regio uit. Daartoe opent het een nieuwe vestiging in Stuttgart om dichter bij zijn klanten te zijn. De dienstverlener is gespecialiseerd in fabrikantonafhankelijk hardware-onderhoud.

Gevestigd in Spreitenbach, Zwitserland, wil ITRIS landelijk uitbreiden naar Duitsland. Nu heeft de IT-service- en onderhoudsspecialist, die vooral actief is in de server- en opslagsector, op 1 januari nog een vestiging geopend in Stuttgart. Er werken nog maar vier werknemers, maar er wordt naar meer gezocht.

In de hele DACH-regio heeft de systeemintegrator ongeveer 500 werknemers, van wie 200 technici. Zij ondersteunen meer dan 2.500 zakelijke klanten in de DACH-regio.

Tobias Hipp, ITRIS Branch Manager in Stuttgart

Tobias Hipp, ITRIS Branch Manager in Stuttgart

“Wij bieden fabrikantonafhankelijk hardware-onderhoud de klok rond, zeven dagen per week. Hiervoor is fysieke nabijheid bij onze klanten essentieel. Maar korte afstanden zijn ook een voordeel als u bedrijven intensief wilt ondersteunen en adviseren en samen met de klant passende hardware-onderhoudsconcepten met de bijbehorende SLA’s wilt ontwikkelen. De opening van een filiaal in Stuttgart is dus niet alleen een logische stap in het kader van onze bedrijfsfilosofie. De steeds sterkere landelijke aanwezigheid van ITRIS in Duitsland onderstreept ook onze verdere expansiestrategie voor fabrikantonafhankelijk onderhoud,” verklaart Tobias Hipp, ITRIS branchemanager in Stuttgart.

Het bedrijf, dat in 1986 werd opgericht, vestigde tien jaar geleden al zijn eerste Duitse vestiging in Weil am Rhein bij de grens. Weil was aanvankelijk het hoofdkwartier in dit land, maar dat is nu in Wiesbaden. Er zijn ook vestigingen in Hamburg, Berlijn en Leipzig.