Infinigate en de Zwitserse IT Security Group werken samen

Infinigate mag zich in de toekomst waarschijnlijk verheugen op een groter ordervolume. De distributeur heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met de Swiss IT Security Group en mag het portfolio dus leveren aan alle bedrijven van de groep.

De Swiss IT Security Group verenigt IT-systeemhuizen uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland onder haar paraplu, die onder uniforme voorwaarden inkopen en op de markt opereren. Momenteel behoren tien ondernemingen in 15 filialen tot de groep. De Duitse leden zijn GCL-IT, Pallas, IT.sec, Dunkel en ESC.

Om een leverancierspartnerschap voor de DACH-regio toe te kennen, schreef het bedrijf een aanbesteding voor heel Europa uit, die Infinigate won. Dit betekent dat de beveiligingsdistributeur in de toekomst de oplossingen van alle fabrikanten in zijn portfolio kan leveren aan alle bedrijven binnen de Zwitserse IT Security Group.

“We hebben de afgelopen 24 maanden veel processen binnen Infinigate geharmoniseerd om onze klanten in alle landen een uniforme, snelle afhandeling te kunnen garanderen. De harmonisatie is nu grotendeels doorgevoerd. Met het ordervolume van de Zwitserse IT Security Group kunnen we onze fabrikanten een groeiend zakenvolume garanderen dankzij grensoverschrijdende synergie-effecten”, verklaart Robert Scicolone, Managing Director bij Infinigate. “Dit maakt het contract met de Swiss IT Security Group tot een win-win voor alle partijen – voor onze fabrikanten, de Swiss IT Security Group en ook voor Infinigate in de deelnemende landenorganisaties.”