Sysob haalt Cato Networks binnen als fabrikant

Om netwerk- en beveiligingsfuncties te combineren, heeft de fabrikant Cato Networks een SASE-oplossing als clouddienst ontwikkeld. En om dit aan gespecialiseerde dealers te kunnen aanbieden, heeft distributeur Sysob Cato aan haar portfolio toegevoegd.

De distributeur Sysob is gespecialiseerd in beveiliging, WLAN en server-based computing. Als nieuwe fabrikant past Cato dus perfect in de portefeuille. Cato biedt een WAN-rand in combinatie met beleidsgebaseerde netwerkbeveiligingsfuncties. De fabrikant biedt deze SASE-architectuur (Secure Access Service Edge) aan als een clouddienst in een wereldwijde, private backbone. Hierdoor kunnen bedrijven migreren van MPLS-netwerken naar een edge- en security-concept.

Met de oplossingen van Cato in het portfolio kan Sysob resellers een uniform en eenvoudig te beheren concept voor de netwerk- en security-infrastructuur bieden, aldus Managing Director Thomas Hruby.

SASE is ontworpen om veilige en snelle toegang voor alle gebruikers tot alle applicaties mogelijk te maken, ongeacht waar de medewerkers zich bevinden. Veilige toegang wordt gegarandeerd door verschillende beveiligingsdiensten, zoals Next Generation Firewalls, Virtual Private Network, Secure Web Gateway, Advanced Threat Prevention, Cloud en Mobile Access Protection en Managed Threat Detection and Response.