Sysob en Certgate gaan samen

Met het partnerschap tussen Sysob en Certgate breidt de distributeur zijn IT-beveiligingsportfolio uit. De oplossingen van Certgate kunnen nu worden gekocht door gespecialiseerde handelspartners uit de DACH-regio.

De value-added distributeur (VAD) Sysob breidt zijn fabrikantenportfolio uit met de partner Certgate. De fabrikant van IT-beveiligingsoplossingen is gespecialiseerd op het gebied van mobiele communicatie. Vanaf nu kunnen gespecialiseerde handelspartners uit de DACH-regio de Certgate-oplossing AirID van de VAD verkrijgen.

De draadloze smartcardlezer AirID zorgt voor een hoge mate van veiligheid door middel van twee-factorauthenticatie. Omdat het toestel draadloos werkt, past het in elke broekzak en kan het gemakkelijk aan een riem of clip worden bevestigd. De oplossing is ook geschikt voor mobiele toestellen. Naast authenticatie biedt de afstandslogout extra beveiliging. Als een gebruiker zich te ver van zijn eindapparaat verwijdert, wordt het automatisch vergrendeld. Uitloggen met een muisklik of aanraking is dan niet nodig. AirID ondersteunt de besturingssystemen Windows, MacOS, iOS, Android en Linux.

Georg Thoma, Managing Director bij Sysob, over de samenwerking: “Certgate past met haar sterke authenticatieoplossing perfect in het portfolio van beveiligingsoplossingen van Sysob. Door samen te werken met de Duitse IT-beveiligingsfabrikant kunnen we resellers en hun klanten betrouwbare beveiliging made in Germany bieden.” Het keurmerk “IT Security Made in Germany” wordt door de Alliance for Cyber Security aan haar leden toegekend. Certgate is een van hen.