Systeam organiseert huisbeurs “Inform 2021”

Op 24 september 2021 vond de Systeam-huisbeurs Inform 2021 plaats in het Hirschaid Energy Park. 400 bezoekers en meer dan 40 exposanten waren aanwezig, wat organisator Systeam als een groot succes bestempelde. Na de beurs nodigde Systeam bezoekers uit voor het avondevenement.

Op de Inform 2021 kwamen vertegenwoordigers van fabrikanten uit de printer-, scanner-, netwerk-, monitor- en notebooksegmenten bijeen om hun producten te presenteren. Gespecialiseerde dealers hadden de gelegenheid rechtstreeks informatie uit te wisselen met de fabrikanten. Zij kregen ook de gelegenheid zich te informeren over diverse onderwerpen in talrijke lezingen, zoals “Gewoon slimmer thuiswerken”.

Tijdens rondleidingen onder het motto “Beleef hernieuwbare energieën” konden meer dan 20 energietechnologieën worden bekeken bij concrete toepassingsvoorbeelden rond het Hirschaid Energy Park. Bij Acer werden mensen gekarikaturiseerd door sneltekenaar Andreas Otto en zorgde een barista voor lekkere koffie.

Na afloop van de beurs nodigde Systeam de gasten uit voor het avondevenement in de Brose Arena Bamberg. Na het feestelijk buffet werd de avond of liever de nacht afgesloten met de band “Heaven”, die ondanks het verbod op dansen een vrolijke en uitgelaten stemming in de zaal wist te brengen. Dus stonden de gasten op hun plaatsen en klapten en zongen luidkeels mee met de hits uit de jaren 80 en 90. Wie zich ’s avonds nog niet helemaal had uitgeput, kon de volgende dag deelnemen aan een rondleiding met proeverij in de Wagner-brouwerij in Kemmern, met de Bambergse bus in retro-look door de oude binnenstad rijden of met de nostalgische Bambergse Bahn de “onbekende” bezienswaardigheden van het UNESCO-werelderfgoed met de 6-heuvelenrondrit beleven, boogschieten op kasteel Altenburg, een boottocht maken van Klein Venetië naar het Erba-park en terug. Sommige bezoekers hadden de zeldzame kans om een ritje te maken met de succesvolle rallyrijder Dominik Dinkel.