EFootball PES 2021 releasedatum, prijs en nieuws

Konami heeft de prijs en releasedatum bekendgemaakt van PES 2021, een game die alleen beschikbaar zal zijn als update voor PES 2020

Nadat Konami heeft aangekondigd dat PES 2021 gewoon een update voor PES 2020 zal zijn die los te downloaden is, heeft Konami ook laten weten wanneer de DLC voor iedereen beschikbaar zal zijn: 15 september 2020. Om zeker te zijn dat we niets missen, weten we ook al de prijs van de PES 2021 update: €34,99. Het is een zeer aantrekkelijke prijs in vergelijking met nieuwe games, maar het feit dat het gewoon een update is zonder enige grafische verbeteringen doet je afvragen.

Konami wijst erop dat PES 2021 een bijgewerkte versie van de eFootball-titel PES 2020 zal zijn, met bijgewerkte gegevens en rozen. Het enige dat nieuw is ten opzichte van het vorige spel is de exclusieve content over UEFA Euro 2020, het Europees kampioenschap dat in 2021 wordt gespeeld, maar dat al beschikbaar zal zijn op het voetbalsimulatiespel. De andere nieuwe functie zijn de iconische momenten in de myClub-modus, waarin de partnerteams van de titel, waaronder Juventus, een rol zullen spelen. Wat de Serie A betreft, kondigde Konami vorige week aan dat het de licentie met Inter en AC Milan niet heeft verlengd, waardoor de twee teams uit Milaan een fictieve naam in het spel zullen hebben in plaats van de oorspronkelijke naam.

eFootball PES 2021 Season Update: Editions Available

Er zijn in totaal twee edities van PES 2021: de Standard Edition en de Partner Club Edition. De Standard Edition zal ook in fysieke vorm verkrijgbaar zijn (Lionel Messi op de cover) en zal een bijgewerkte PES 2020 bevatten met de roosters van het volgende seizoen. De Partner Club Edition daarentegen is bedoeld voor fans van Konami’s partnerteams: Barcelona, Juventus, Manchester United, Bayern München en Arsenal. Deze editie bevat speciale (iconische) content die speciaal is ontworpen voor fan-gamers.

Daarnaast komt er ook een Veteranenbonus voor alle myClub-spelers uit de vorige editie. Beloningen zullen worden gebaseerd op de geboekte vooruitgang.

PES 2021: Wanneer komt het uit en hoeveel kost het

De PES 2021-update kost €34,99 op consoles, met 20% korting voor degenen die het direct bij PES 2020 kopen. De eFootball PES 2021 release is vastgesteld op 15 september 2020.