Waar de Oscar Night 2021 te zien

De ceremonie vindt plaats tussen de nacht van zondag 25 en maandag 26 april: hier is waar het in Italië te zien is en wat de speciale uitzendingen zijn die aan het evenement zijn gewijd.

Het meest reikhalzend uitgekeken evenement voor filmfans is dit jaar weer aangebroken: de 93e editie van de Oscars 2021 zal live worden gehouden vanuit het prachtige decor van het Dolby Theatre in Los Angeles. Volgens de tijdzone zullen ze in Italië worden uitgezonden tussen zondag 25 en maandag 26 april 2021.

Het wordt een speciale editie, want vanwege de pandemie zijn er enkele beperkingen gepland. Niettemin wordt verwacht dat het een magische avond vol gasten zal worden. Maar waar kun je de Oscars 2021 kijken? De ceremonie zal worden uitgezonden op Sky en TV8, vergezeld van een Italiaanse ceremonie met veel momenten die speciaal voor het Italiaanse publiek zijn bestemd, zoals het exclusieve interview met Laura Pausini, die is genomineerd voor het beste originele lied. Kortom, het wordt een avond vol emoties, zoals de traditie van de Oscars is.

Waar is de Oscaruitreiking van 2021 te zien

De live-uitzending van de Oscars begint in Italië om 00:15 uur op Sky Uno en vrij te ontvangen op TV8. De ceremonie wordt tegelijkertijd uitgezonden op Sky Cinema Oscar® (Sky kanaal 303), het kanaal dat speciaal voor de ceremonie is gecreëerd. Het programma wordt gepresenteerd door Francesco Castelnuovo met Gianni Canova en Denise Negri.

Tijdens de avond zullen er vele gasten zijn, zoals actrice Anna Foglietta, regisseur en actrice Michela Andreozzi, komiek Lillo, die onlangs meedeed aan LOL: chi ride è fuori, en journalist Ildo Damiano.

Schokkend vanaf 5 uur ’s ochtends wordt Oscars After Dark 2021 live uitgezonden vanuit Los Angeles: na de prijsuitreiking neemt het programma het publiek mee achter de schermen. U kunt de opwinding van de avond meebeleven en exclusieve interviews met de winnaars volgen.

Diegenen die de rechtstreekse uitzending van Oscars Night 2021 niet kunnen volgen, kunnen deze op maandag 26 april om 12.15 uur volgen op Sky Cinema Oscar®.

Ook op maandag 26 april is er vanaf 21.15 uur “The Best of Oscar Night® 2021” te zien op Sky Cinema Oscar® en Sky Uno en ’s avonds laat free-to-air op TV8, ook on demand beschikbaar op Sky en streaming op NOW.

Oscar 2021 in Italië: exclusief interview met Laura Pausini

Voor de gelegenheid zendt Sky het interview met Laura Pausini uit. De Italiaanse zangeres is genomineerd voor het beste lied “Io sì” (Gezien) dat is opgenomen in de soundtrack van de film La vita davanti a sé, geregisseerd door Sophia Loren’s zoon Edoardo Ponti en met de actrice in de hoofdrol.

Laura Pausini zal het publiek vertellen over de emotie van het ontvangen van een Oscarnominatie, haar herinnering aan Ennio Morricone en haar relatie met Sophia Loren.

Kortom, er rest ons niets anders dan een paar uur te wachten om van de show te genieten en te ontdekken wie de winnaars van het felbegeerde beeldje zijn. Wegens de sluiting van de bioscopen kunnen de genomineerde Oscarfilms via streaming bekeken worden!