Xiaomi smartphones met de beste camera

Met uitstekende camera’s, krachtige sensoren en kunstmatige intelligentietechnologie bieden Xiaomi smartphones de beste camera.

Xiaomi is ongetwijfeld een van de belangrijkste smartphonebedrijven van dit moment, dat zich positioneert als een respectabele speler op de markt voor telefoons in het midden- en topsegment. Dit Chinese merk is beroemd geworden door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van zijn modellen, maar ook door de spectaculaire camera’s die in Xiaomi-toestellen zijn ingebouwd, met de verbazingwekkende Quad Camera AI en geavanceerde technologieën voor de optimalisatie van opnamen. Hier zijn de Xiaomi smartphones met de beste camera voor degenen die een telefoon willen die perfect is voor high-definition foto’s en video’s.

Xiaomi smartphones met de beste camera

In deze selectie hebben we de Xiaomi smartphones met de beste camera verzameld, met de meest geavanceerde toestellen voor het fotovak in elke prijsklasse, van de goedkoopste tot de meest exclusieve.

Xiaomi Redmi Note 8

Een budget-smartphone van Xiaomi met geweldige camera’s is de Redmi Note 8, een moderne telefoon met Android 9 Pie. Dit toestel wordt geleverd met een quad camera aan de achterzijde, met een 48MP hoofdsensor en f/1.8 brandpuntsafstand, 8MP ultra-groothoek en 2MP bokeh-effect lens, met 4K video-opname bij 30fps en een 13MP front-facing selfie camera. De Xiaomi Redmi Note 8 beschikt over een octa-core processor met 4GB RAM en 64GB opslag, 6,3-inch LCD-scherm met FHD+ resolutie, Bluetooth 5.0, GPS, Glonass en een 4000 mAh batterij die geschikt is voor 18W snelladen.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Uitstekende middenklasse telefoon, met de Xiaomi Redmi Note 8 Pro kunt u uitstekende opnamen maken dankzij de quad-camera aan de achterzijde, met 64 + 8 + 2 + 2 MP resolutie, 120-graden ultra-groothoek en 10x zoom. Deze Xiaomi smartphone beschikt over een 2 GHz octa-core processor, met 6GB RAM en 128GB interne opslag, gekoppeld aan Android 9 Pie besturingssysteem met Dual SIM functie en nanoSIM ondersteuning. Het 6,53-inch LCD-scherm heeft een FHD+ resolutie, terwijl de connectiviteit wordt geboden door Bluetooth 5.0 met GPS en Glonass, met een 4500 mAh batterij en een 20MP front-facing camera met f/2.0 brandpuntsafstand.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

De Redmi Note 9 Pro behoort tot Xiaomi’s beste mid-range smartphones met camera en biedt veel waar voor je geld, met een 6,67-inch DOT-scherm en FHD+ resolutie. Dit Chinese toestel is uitgerust met een Quad Camera AI met 64MP hoofdsensor, met Ultra Wide Angle en Telephoto Macro lens om scherpe en goed gefocuste foto’s te maken in alle omstandigheden, met in-screen vingerafdruksensor en een krachtige 5020 mAh batterij. De Xiaomi Redmi Note 9 Pro wordt aangedreven door een 2,3 GHz Qualcomm Snapdragon 720G-processor, 6 GB RAM en 64 GB uitbreidbare interne opslag, met NFC, Bluetooth 5.0 en GPS.

Xiaomi Mi Note 10

Een echt exclusieve high-end telefoon is de Xiaomi Mi Note 10 smartphone, het eerste toestel van het Chinese merk dat is voorzien van de verbluffende Penta Camera met 5 geïntegreerde achtersensoren. De hoofdsensor heeft een resolutie van 108MP, met Quad Flash en optische stabilisator, vergezeld door een 20MP ultra-groothoeklens, een 12MP camera met 2x zoom, een 2MP Macro sensor en een 5MP lens. Natuurlijk neemt hij 4K-video’s op met 60 fps, met een 32MP frontcamera en een machtige 5260mAh batterij met 30W snelladen. De Xiaomi Mi Note 10 heeft een 6,47-inch FHD+ Super AMOLED-scherm, met Android 9 Pie, 8 GB RAM, 256 GB opslag en Bluetooth 5.0.

Xiaomi Mi 10 Pro

De absolute top van de lijn Xiaomi smartphone met de beste camera is de Mi 10 Pro, een exclusieve telefoon op het hoogste niveau, niet alleen voor foto’s. Dit nieuwste toestel beschikt over de Quad Camera AI, met een 108MP hoofdsensor, 20MP ultra-groothoek, 12MP lens met 2x zoom en 8MP camera met 5x zoom, terwijl er aan de voorkant een 20MP camera zit en je 8K video’s kunt opnemen. Het toestel is uitgerust met een Snapdragon octa-core processor met 8 GB RAM en 256 GB opslag, met ondersteuning voor 5G mobiele verbindingen, Bluetooth 5.1 en NFC-technologie. Er is een prachtig 6,67-inch Super AMOLED-scherm met FHD+ resolutie, met een 4500 mAh batterij en snel, draadloos opladen.

Italiaonline presenteert producten en diensten die online kunnen worden gekocht bij Amazon en/of andere e-commerce sites. In geval van aankoop via een van de links op de pagina, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of van de andere genoemde e-commerce websites. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.