Eno ondersteunt B2B business

De doelgroep van zakelijke klanten vraagt om een heel andere aanpak en ondersteuning dan particuliere klanten. De productportefeuille is ook zeer verschillend. Om snel van start te gaan of om de prestaties te verbeteren, biedt Eno verschillende ondersteunende maatregelen rond het telecom portfolio voor retailers.

Eno biedt actieve telecom retailers een groot portfolio van diensten rond B2B marketing. Het begint met een opleiding over tarieven, aanbiedingen, portaalsites en informatie rond de zakelijke klant. Om met Telekom zakelijke klantenmarketing te beginnen, is er een introductie in het Telekom portaal en, indien nodig, ondersteuning bij het maken van aanbiedingen of het invoeren van orders.

Als de basisopleiding en het administratieve gedeelte zijn afgerond, kan de acquisitie beginnen. Om ervoor te zorgen dat hier zo weinig mogelijk tijd in gaat zitten, biedt de ICT-distributeur de mogelijkheid om het genereren van leads uit te besteden met zijn dienst “Business Customer Acquisition”. Na een intensieve briefing en gezamenlijke afstemming van de doelgerichtheid zal een speciaal belteam de zakelijke klanten in het verkoopgebied bellen en afspraken maken. Op deze manier hoeft de dealer de potentiële klant alleen op de vastgestelde datum te bezoeken en heeft hij een overzicht van waar de interesses liggen.

Verder is ondersteuning met marketingmateriaal, zoals regelmatige nieuwsbrieven, flyers of advertenties, ook inbegrepen. Elk kwartaal, creëert Eno een nieuwe telecom business klanten flyer voor haar partners. Deze flyers kunnen worden gebruikt voor zakelijke klanten. Inbegrepen zijn nieuwe toestellen, alsook tarieven.

Gerichte onderwerpen zoals Cloud PBX, carConnect of internetbeveiliging worden hier gepresenteerd met de juiste argumenten voor zakelijke klanten. Fleet management is ook een onderwerp.

Geïnteresseerde dealers kunnen meer informatie over de “zakelijke klant” rechtstreeks van het Eno verkoopteam krijgen.