Katrin Bulla vervoegt Brodos van Eno

De distributeur Brodos breidt zijn netwerkmarketingafdeling verder uit en haalt Katrin Bulla als versterking binnen. Bulla was het laatst bij Eno voor vele jaren. Met haar verhuist ook cloud-expert Jennifer Herich naar de concurrent.

Op 1 juli start Katrin Bulla als directeur netwerkmarketing en kanaalmarketing bij Brodos. De afgestudeerde computerwetenschapper heeft meer dan 15 jaar ervaring in de telecommunicatie-industrie. Meest recentelijk was zij verantwoordelijk voor marketing, netwerkmarketing en detailhandel bij concurrent Eno. Ook in haar nieuwe functie bij Brodos zal zij verantwoordelijk zijn voor deze gebieden.

Bulla over de verandering: “Brodos en ik delen dezelfde visie op veel strategische kwesties met betrekking tot het thema detailhandel, zowel voor particuliere klanten als voor zakelijke klanten.”

Met haar komt ook Jennifer Herich van Nordhorn naar Baiersdorf. De expert voor het gebied van telecom vaste netwerk en cloud telefonie is nu om dealers te ondersteunen in de zakelijke klant omgeving bij het invoeren van netwerk marketing.