Hoe begin je een gesprek op Tinder

In dit artikel leggen we uit hoe Tinder Chat werkt en hoe je berichten kunt sturen zodat je niet alledaags wordt, maar jezelf interessant maakt. Ontdek hier hoe je dat doet!

Dating apps worden steeds populairder in een samenleving waarin het steeds moeilijker wordt om nieuwe mensen te ontmoeten. Mensen werken de hele dag, komen ’s avonds moe thuis en mogelijkheden voor plezier zijn niet altijd voorhanden. Dus waarom niet profiteren van programma’s zoals Tinder Chat om nieuwe kennissen te maken of, waarom niet, om diepere banden te smeden. Kortom, vergeet de verlegenheid van de eerste benadering: met Tinder zal het heel gemakkelijk zijn om iemand te ontmoeten waarin je geïnteresseerd bent. Verborgen achter een scherm vallen angsten en barrières weg en kun je zonder angst interacteren.

Hoe werkt Tinder?

Natuurlijk moet je je van tevoren voorbereiden, zodat je je vervolgens gemakkelijk door de app kunt bewegen. Daarom is het goed om te weten hoe je moet chatten op Tinder. Allereerst moet u de app downloaden en vervolgens voor de eerste keer inloggen. Er zijn twee manieren om dit te doen: inloggen met uw Facebook-profiel of registreren met uw telefoonnummer. Op het scherm dat verschijnt zodra u bent ingelogd, moet u het geslacht en de leeftijdsgroep opgeven van de mensen die u wilt ontmoeten, en hoeveel kilometer afstand ze maximaal moeten hebben. Natuurlijk moet u ook een foto en een korte beschrijving van uzelf bijvoegen: dit is belangrijk om u op zijn minst een beetje te leren kennen, om te vertellen wat u doet en wat uw interesses zijn. Dit helpt vaak om de nieuwsgierigheid van andere gebruikers te wekken op een manier die een foto alleen niet kan. Een andere interessante functie van Tinder heet Smart Photos: eenmaal geactiveerd, beoordeelt de app hoe en hoeveel mensen op je profielfoto’s hebben gereageerd en zet ze op volgorde, zodat de populairste als eerste verschijnt.

De app zoekt dan naar mensen die overeenkomen met het profiel dat je hebt opgevraagd, en laat je vervolgens hun foto’s zien. Als Tinder Chat geen mensen vindt die voldoen aan je criteria voor leeftijd en kilometerstand, ga dan terug naar de zoekcriteria en verruim je opties, misschien door de te overwegen afstand te vergroten.

Hoe chat je op Tinder?

Nu komen we tot de kern van de zaak: hoe chat je op Tinder? Allereerst door de persoon te kiezen die je wilt ontmoeten. Onder de foto’s van de mogelijke kandidaten staan icoontjes in de vorm van een hartje en in de vorm van een kruisje: je moet op het eerste klikken als de persoon je interesseert, op het tweede als het profiel je niet aanstaat. Als een van degenen die je hebt gekozen je op zijn beurt leuk vindt, zal Tinder Chat je laten weten dat er een match is gemaakt en zal het een instant messaging functie openen. Kortom, chatten op Tinder is relatief eenvoudig. Het probleem is de juiste aanpak te vinden om de ander in jou geïnteresseerd te houden.

Hoe begin je een gesprek op Tinder

Nu gaan we uitzoeken hoe je een gesprek begint op Tinder zonder voor de hand liggend en banaal over te komen. Om dit te doen moet u in de eerste plaats participeren en regelmatig controleren of er open berichten zijn. Op dit punt moet u op een doeltreffende en originele manier te werk gaan. De klassieke zinnen “je bent mooi”, complimenten een beetje willekeurig gelaten, voorspelbare zinnen of het eenvoudige “hallo” dat door niets anders wordt gevolgd, ontmoedigen onmiddellijk elke vorm van toenadering. Natuurlijk heb je het voordeel dat als je met die persoon kunt chatten, hij of zij jou ook interessant heeft gevonden, maar het is snel gebeurd dat de belangstelling in een oogwenk verdwijnt als je niet weet hoe je jezelf interessant kunt maken. Dit betekent niet dat u zich anders wilt voordoen dan u bent: de beste houding is de meest natuurlijke en onmiddellijke. Denk erover om met de andere persoon te praten zoals je zou doen als je hem persoonlijk zou ontmoeten.

Tinder, een garantie tegen intimiderende chats

Chatten op Tinder is veilig, al was het maar omdat je profiel niet voor iedereen openstaat, maar alleen degenen die je leuk hebt gevonden contact met je kunnen opnemen. Dit betekent nul kans op het ontvangen van een hoop ongewenste berichten. Evenzo kunnen zelfs degenen die aanvankelijk uw belangstelling wekten, later worden geblokkeerd als zij opdringerig of vervelend worden.