Baywatch: wat gebeurde er met de acteurs uit de serie

De serie strandredders van Baywatch eindigde lang geleden: wat doen de meest geliefde strandredders van het kleine scherm vandaag?

Baywatch was een van de meest bekeken tv-series van de jaren negentig. De kust van Los Angeles, Malibu en de groep badmeesters, klaar om levens te redden in hun rode uniformen, hielden miljoenen mensen gezelschap van 1989 tot 2001. Een paar dagen geleden heeft het netwerk Italia 1, de gelijknamige film uitgezonden en velen vroegen zich af waar de hoofdrolspelers van de serie terecht waren gekomen.

Seth Gordon is de regisseur die in 2017 de film Baywatch regisseerde met in de hoofdrollen de komedie “The Rock” Dwayne Johnson en Zac Efron. De eigenlijke verfilming van een van Amerika’s populairste tv-series, die diverse verwante films en een spin-off heeft gekend: Baywatch Nights. De serie was zeer succesvol, niet alleen omdat zij in 200 landen over de hele wereld werd uitgezonden, in een tijd dat streaming nog niet bestond zoals wij dat nu kennen, maar ook omdat zij in 48 verschillende talen werd vertaald. Wat is er vandaag, in 2021, gebeurd met Pamela Anderson, David Hassehloff, Gena Lee Nolin en alle andere hoofdrolspelers uit deze cultserie?

Pamela Anderson: C. J. Parker

Sinds het begin van de serie is Pamela Anderson altijd een sexy en mooi icoon geweest: nu is ze ook een wereldwijde ster en komedie-actrice. Haar laatste werken waren Scary Movie 3 – A Laugh Will Bury You, Scooby-Doo en Borat. Ze verscheen met David Hasseloff in hun cameo in Gordon’s Baywatch film. De mooie badmeesteres verscheen in vijf seizoenen van de geliefde serie, van het derde tot het zevende. Pamela, nu 54, is een fervent dierenbeschermer en is een van de belangrijkste woordvoerders van Peta geworden.

Mitch Buchannon aka David Hasseloff

De absolute ster van alle seizoenen van Baywatch is hij: Mitch Buchannon. David Hasseloff, die het Italiaanse publiek al kende van een andere succesvolle TV-serie, Supercar met het iconische KIT, is al jaren het gezicht van de legendarische Mitch. We zouden kunnen zeggen dat hij het gezicht van Baywatch is. Na zijn ervaring als badmeester verscheen hij in succesvolle films als Guardians of the Galaxy Vol. 2 en Sharknado en de eerder genoemde cameo met Anderson. David is nu 69 en trouwde in 2018 voor de derde keer in Puglia.

Geena Lee Nolin en David Charvet

Geena, die de ex-vrouw van Mitch speelde, Neely Capshaw, is nu voor de derde keer gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen nadat ze de hoofdrol speelde in de tv-show Sheena. David Charvet, daarentegen, die in de serie het gezicht en lichaam gaf aan de atletische en gespierde Matt Brody, nam na het verlaten van het badmeesterskostuum deel aan een andere succesvolle serie uit de jaren 1990, Merlose Place. Hij had succes in de films The Perfect Teacher en Prisoners of the Sun. David heeft als zanger drie albums uitgebracht die behoorlijk succesvol zijn geweest. Vandaag, 49 jaar oud, is hij gescheiden en heeft twee kinderen.