De Geheimen van WandaVision: Wat je moet weten over de Marvel-serie

Wie is Vision eigenlijk? En hoe is zijn liefde voor Wanda ontstaan? Strips geven antwoord op al je vragen over de serie: hier zijn de titels en waar je ze kunt vinden.

Wanda is een realiteitsveranderende superheldin, Vision is een half-robot en half-mens met ongelooflijke superkrachten. Samen vormen ze het hoofdrolspelerskoppel van WandaVision, een nieuwe tv-serie die op 15 januari 2021 naar Disney+ komt.

Wanda Maximoff en Vision komen uit het Marvel Universum en maken ook deel uit van de geliefde Avengers. Na hen in een paar films te hebben gezien, leren we hen eindelijk beter kennen in exclusieve content voor gebruikers van het Disney-platform. Wie beter voorbereid naar de serie wil kijken, kan meer over deze ongelooflijke personages te weten komen door de strips te lezen die vertellen over hun oorsprong, het ontstaan van hun liefde en hun evolutie. Ze worden uitgegeven door Panini Comics en zijn te koop op Amazon. Er zijn verschillende titels, de ene gericht op het één en de andere op het ander, terwijl andere vertellen over het huwelijk en het leven als echtpaar.

Vision of the Future: eerste strip over het personage Vision

De eerste strip over Wanda en Vision is getiteld Vision of the Future en is gemaakt door Tom King en Gabriel Hernandez Walta.

In dit hoofdstuk maakt het publiek kennis met Vision, een synthezoïde, half mens, half robot die maar één wens heeft: volledig mens worden. En om dit doel te bereiken, besluit hij het meest menselijke dat hij kent, een familie, voor zichzelf te bouwen in een laboratorium. Maar het creëren van een vrouw en twee kinderen is waarschijnlijk niet genoeg, en het stripboek vertelt het verhaal van de gevolgen van zijn obsessie.

Het complete stripboek telt 280 pagina’s en is op Amazon te koop voor €25,65.

Wanda & Vision: verhalen over het ongewone stel

Na de ontmoeting met Vision is het tijd om erachter te komen hoe zijn liefde voor Wanda tot stand is gekomen en vooral welke avonturen ze samen delen. Wanda & Visione is dan ook het tweede door Panini Comics uitgegeven deel dat in één keer te lezen is en te vinden is op Amazon voor €9,40.

Het boek gaat verder met het deel Visione & Scarlet Witch dat verhaalt over hun suggestieve bruiloft die voor de ogen van de Avengers wordt gevierd. Na deze vereniging besluiten de twee een pauze te nemen uit de wereld van de superhelden en te proberen een normaal gezinsleven te leiden, en het is precies op dit punt in het verhaal dat de WandaVision tv-serie op Disney + zich afspeelt.  De comic is te koop op Amazon voor €16,15.

Scarlet Witch: The Witch’s Way en de focus op het personage van Wanda

Het nieuwste aanbevolen stripboekdeel kan alleen maar diepgaand ingaan op de hoofdpersoon van de tv-serie, Wanda Maximoff (gespeeld door Elizabeh Olsen). Het heet Scarlet Witch: The Witch’s Way en het is te koop op Amazon voor €35.

Voor het eerst wordt dit personage in één enkel deel in al haar facetten verteld, waarbij haar rol in de Avengers wordt verduidelijkt. De serie is geschreven door James Robinson en het artwork is verzorgd door een team van sterren waaronder Vanesa Del Rey, Steve Dillon, Javier Pulido en Marguerite Sauvage, terwijl de originele covers van de hand van tekenaar David Aja zijn.

Het enige wat je dus hoeft te doen is je wenden tot e-commerce en je eigen aan Wanda en Vision gewijde stripverzameling samenstellen. De Disney + TV-serie zal het werk afmaken en u in staat stellen de avonturen van deze ongelooflijke personages tot in detail te leren kennen.

Italiaonline presenteert producten en diensten die online kunnen worden gekocht op Amazon en/of andere e-commercesites. In geval van aankoop via een van de op de pagina aanwezige links, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of van de andere genoemde e-commerce websites. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.