Dr. Death, de nieuwe serie met Joshua Jackson in de hoofdrol op Starz

Joshua Jackson speelt de hoofdrol in Dr. Death, de nieuwe serie op Starz die het waargebeurde verhaal vertelt van neurochirurg en moordenaar Christopher Duntsch

Een miniserie van acht afleveringen zal het waargebeurde verhaal vertellen van Dr. Christopher Duntsch, bijgenaamd Dr. Death omdat hij in twee gevallen zijn patiënten verminkte en hun dood veroorzaakte. Dr. Death wordt gespeeld door acteur Joshua Jackson.

De tv-serie is gebaseerd op de populaire podcast Wondery van het netwerk over de briljante jonge neurochirurg die een sociopaat bleek te zijn. Het is een waargebeurd verhaal dat in aflevering na aflevering de persoonlijkheid van Dr. Death reconstrueert en het onderzoek dat tot zijn arrestatie leidde. Showrunner Patrick Macmanus stuurt de plot aan, gesteund door regisseurs Maggie Kiley, Jennifer Morrison en So Yong Kim die een uitzonderlijke cast hebben geregisseerd: naast Jackson verschijnen acteurs Christian Slater en Alec Baldwin, die respectievelijk Robert Henderson en Randall Kirby spelen, de artsen die de collega ontmaskerd hebben. Dr. Death is te streamen op Starzplay, het betaalkanaal van Amazons Prime Video.

Profiteer van de korting en meld je aan voor StarzPlay om Dr. Death te kijken

Dr. Death: Waar gaat de serie over

Dr. Death is de 8-delige televisieserie die het angstaanjagende verhaal vertelt van Dr. Christopher Duntsch, een briljante jonge neurochirurg in de medische gemeenschap van Dallas, Texas. Duntsch, gespeeld door Joshua Jackson, gaat rustig door het leven, maar plotseling beginnen zijn patiënten problemen te krijgen. Sommigen in zijn operatiekamer lopen blijvende verwondingen op, terwijl twee anderen onder het mes gaan.

Het groeiende aantal dodelijke slachtoffers wekt de verdenking van twee medische collega’s, neurochirurg Robert Henderson, gespeeld door Alec Baldwin, en vaatchirurg Randall Kirby (Christian Slater). De twee dokters wenden zich tot assistent openbare aanklager Michelle Shughart (AnnaSophia Robb) en gaan op onderzoek uit tot ze de waarheid hebben gevonden. Duntsch gelooft dat hij een God is en heeft zijn patiënten opzettelijk verminkt of gedood. Voor de 33 geverifieerde slachtoffers van professionele nalatigheid is Dr. Death in 2017 veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf.

De serie concentreert zich op de figuur van de neurochirurg, die een sociopaat en een middelmatige chirurg blijkt te zijn, maar in staat is iedereen te overtuigen en te overtuigen van zijn capaciteiten, en vooral op de verantwoordelijkheid van het gezondheidssysteem, dat zweeg over wat er aan de hand was, waardoor de dokter 10 jaar lang kon opereren ondanks verdenkingen van zijn nalatigheid

Dr. Death: hoe de serie te bekijken in streaming

De tv-serie Dr Death is in Italië streaming aangekomen op de betaalzender Starzplay vanaf 12 september, en is beschikbaar op het Prime Video platform.

Voor alle Amazon Prime-abonnees is er een niet te missen aanbieding: wie zich vóór 6 oktober 2021 abonneert op Starzplay, betaalt de eerste zes maanden 1,99 euro per maand. Aan het einde van de looptijd wordt het abonnement verlengd tegen de standaardprijs van €4,99 per maand.

Abonneer op Prime Video en bekijk Dr. Death op StarzPlay voor een speciale prijs/p>

Italiaonline presenteert producten en diensten die online kunnen worden gekocht bij Amazon en/of andere e-commercesites. In geval van aankoop via een van de links op de pagina, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of de andere genoemde e-commerce. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.