Kenmerken en prijs van de Apple Pro Stand

Apple Pro Stand is de nieuwe ondersteuning voor de 6K Pro Display Retina monitor van Apple, aan te brengen op de Mac Pro: het heeft een zeer hoge kostprijs en minimalistisch design.

Officieel aangekondigd in juni 2019, tijdens de WWDC, is de Apple Pro Stand een accessoire dat speciaal is ontworpen voor professioneel gebruik. Het gaat met name om een monitorstandaard die compatibel is met de nieuwe Pro Display XDR Retina met een resolutie tot 6K, een duur scherm zoals alle producten in de nieuwe Apple-reeks. De Apple Pro Stand is een beeldscherm dat compatibel is met het nieuwe Pro Display XDR Retina beeldscherm met een resolutie tot 6K, een beeldscherm dat even duur is als alle nieuwe Apple producten. De echte traktatie van het bedrijf uit Cupertino was de presentatie van het Apple Pro Display XDR, een nieuwe generatie 32-inch Retina-display met een resolutie van 6K, een van de meest geavanceerde displays die momenteel verkrijgbaar zijn. De Apple Pro Stand, een accessoire van de hoogste kwaliteit, maar toch een metalen steun met een werkelijk buitensporige kostprijs,

De Pro Stand is gemaakt met een specifiek doel, om de best mogelijke omstandigheden te bieden aan degenen die de Mac Pro en het gloednieuwe Pro Display XDR kopen, in feite is het een dynamische steun om het scherm perfect in evenwicht te houden, waarbij de positie op een uiterst eenvoudige en flexibele manier kan worden aangepast. Het is een dynamische standaard die het beeldscherm perfect in balans houdt en de positie ervan eenvoudig en flexibel aanpast. Met behulp van een speciaal mechanisme kunt u het beeldscherm horizontaal of verticaal plaatsen, of in verschillende hoeken kantelen, en de gekozen opstelling zonder wijzigingen vergrendelen.

De standaard heeft een minimalistisch en modern ontwerp en is gemaakt van aluminium, maar heeft tegelijkertijd geen speciale functionaliteit. De Apple Pro Stand is in feite een monitorstandaard, maar in plaats van enkele tientallen euro’s kost hij waarschijnlijk een recordprijs voor een dergelijk product. Het lijdt geen twijfel dat het bewegingssysteem zeer effectief is, ideaal voor degenen die met PC’s werken en de positie van de monitor moeten aanpassen aan de behoeften van het project, maar de controverse die na de aankondiging is ontstaan, is echt veel.

Hoeveel kost de Apple Pro Stand

De kosten van de Apple Pro Stand zijn natuurlijk vrij hoog, zelfs gezien de normen waaraan we gewend zijn van het bedrijf uit Cupertino. Op de markt zal de lanceringsprijs van deze innovatieve en ultramoderne stand 999 dollar bedragen, zodat een prijs van bijna duizend euro ook in Italië moet worden bevestigd. Deze beslissing heeft veel fans van het merk hun neus doen ophalen, van wie de meesten deze waarde veel te hoog vonden.

In feite moeten we bedenken dat de Mac Pro alleen al een prijs heeft van ongeveer $6.000, althans in de basisversie, zodat wie een PC en een Pro Display XDR-monitor wil kopen, minstens $7.000 moet uitgeven, een enorm bedrag ondanks de extreme kwaliteit van deze apparaten. Een dergelijke configuratie kan worden geïntegreerd met een standaard standaard, zodat het niet redelijk lijkt om een accessoire aan te schaffen met een prijskaartje van bijna duizend dollar, dat waarschijnlijk meer gerechtvaardigd zou zijn geweest als het in een bundel was opgenomen.