Gratis demo van iPhone app voor SAP Business One 8.8

SAP biedt nog een iPhone applicatie aan. Met de app krijgen gebruikers toegang tot SAP Business One en hebben ze onderweg inzicht in klantgegevens en bedrijfscijfers. Beslissers in het midden- en kleinbedrijf ontvangen met de tool ook notificaties en prompts en kunnen bedrijfsprocessen in real time aansturen.

Volgens SAP wil het midden- en kleinbedrijf bedrijfsprocessen steeds vaker via de smartphone afhandelen. De app voor Apple’s iPhone die nu is gepresenteerd, is hiervoor een andere oplossing. Met het programma kunnen gebruikers onderweg toegang krijgen tot SAP Business One.

De app kan gebruikers bijvoorbeeld waarschuwen wanneer limieten zijn overschreden of wanneer onmiddellijke goedkeuringen in behandeling zijn. Beslissingen kunnen zo snel en efficiënt worden genomen.

Met de app hebben gebruikers ook toegang tot SAP Crystal Reports en kunnen ze aangepaste rapporten bekijken of doorsturen via e-mail. Bovendien geeft de app informatie over de actuele inventaris van het bedrijf.

Niet in de laatste plaats beheren gebruikers hun zakelijke contacten met de tool. De iPhone app geeft ook informatie over activiteiten uit het verleden of speciale prijzen. Wijzigingen worden automatisch bijgewerkt in SAP Business One in de back-end.

Gratis demoversie

Klanten van SAP Business One 8.8 kunnen de applicatie gratis verkrijgen via Apple’s Appstore. De eerste vereiste voor gebruik is een iPhone of iPod touch met iOS 3.2 of hoger, en een demo is ook beschikbaar. Toegangsgegevens en een korte introductie zijn beschikbaar op YouTube.

Met de nu gepresenteerde app onderstreept SAP zijn eigen strategie voor mobiele toegang tot gegevens. Het bedrijf had onlangs al een iPhone-app gepresenteerd voor de on-demand bedrijfssoftware SAP Business ByDesign.