Waar vind je gratis iPhone wallpapers online

Boorp, Poolga zijn slechts enkele van de websites waar nieuwe wallpapers voor Apple’s mobiele apparaten gratis kunnen worden gedownload

Het lijdt geen twijfel dat de wallpapers die Apple beschikbaar stelt voor bezitters van iPhones talrijk en erg mooi zijn. De beelden zijn echter niet altijd voldoende om te voldoen aan de wens van de gebruikers om het uiterlijk van het scherm voortdurend te vernieuwen. Hoe doe je dat?

Gemak je geen zorgen, het is kinderspel en duurt niet lang. Het enige wat u hoeft te doen is op het net springen, waar u een ontelbaar aantal websites kunt vinden waar u ook gratis nieuwe wallpapers kunt downloaden. Sommige van deze platforms zijn beschikbaar als apps, terwijl andere alleen toegankelijk zijn via de browser. De essentie blijft echter dezelfde: zij bieden veel beelden van hoge kwaliteit. Deze platforms ordenen de wallpapers meestal in categorieën, zodat gebruikers snel hun favoriete wallpaper kunnen vinden. Je hoeft dus alleen maar in te loggen op internet en gratis nieuwe iPhone wallpapers te downloaden.

Boorp

Laten we beginnen met Boorp, een website waar veel wallpapers te vinden zijn, ook voor andere smartphone-modellen. In feite kunt u afbeeldingen downloaden voor de meeste toestellen uit de Galaxy-familie van Samsung of mobiele toestellen van LG en Sony. Maar we zijn alleen geïnteresseerd in wallpapers voor de iPhone. Hoe kan ik ze downloaden? Het is heel eenvoudig. Nadat je de juiste categorie hebt gevonden – de beschikbare wallpapers variëren van iPhone 3 tot de nieuwste iPhone 7 – hoef je alleen nog maar te klikken en de afbeelding op te slaan.

iLike Wallpaper

Een van de beste webplatforms waar je snel een nieuwe iPhone wallpaper kunt downloaden is beslist iLike Wallpaper. De website bevat een eindeloze reeks afbeeldingen die kunnen worden gebruikt om het iPhone-display te personaliseren. Ook hier zijn de wallpapers onderverdeeld in categorieën, zoals “Love”, “Sport”, “Game”, “Technology”, “Love”, “Sport” en “Technology”. Spel’, ‘Technologie’ en nog veel meer. De resultaten kunnen ook worden gefilterd op basis van de kleur van de wallpapers, de datum van publicatie of het aantal weergaven. Het downloaden van een wallpaper van iLike Wallpaper is heel eenvoudig. Selecteer gewoon het model van uw smartphone in het menu, kies uw wallpaper uit de beschikbare en sla het bestand op als een afbeelding. Dat is het.

Sfondissimo

Hoewel de grafische mogelijkheden zeer beperkt zijn, is Sfondissimo een alternatieve oplossing waar je iPhone wallpapers kunt vinden en downloaden. De site categoriseert afbeeldingen, waaronder wallpapers voor Windows, Mac en zelfs WhatsApp. Om een iPhone wallpaper te downloaden, bladert u naar de juiste sectie, kiest u uw favoriete wallpaper en slaat u de afbeelding op. En dat is het.

Poolga

Als je een artistieke ziel hebt, is Poolga de website voor jou. Het platform bevat het werk van vele professionele illustratoren, dat kan worden gebruikt als achtergrond op iPhone, iPad en iPod Touch. Het downloaden van een wallpaper op Poolga is ook niet moeilijk. Scroll door de verschillende afbeeldingen die op de site beschikbaar zijn en kies een wallpaper. Klik dan gewoon op de foto, kies het juiste formaat en sla het op als afbeelding.