CyberArk breidt partnerprogramma uit

Het IT-beveiligingsbedrijf CyberArk breidt zijn partnernetwerk verder uit. In de toekomst moeten de in het netwerk vertegenwoordigde bedrijven beter worden ondersteund bij hun zakelijke ontwikkeling op het gebied van privileged access security.

Om zijn partners te helpen hun activiteiten uit te breiden, heeft CyberArk zijn partnerprogramma uitgebreid. Een van de nieuwe kenmerken is een meerlagig model op basis van partnercompetenties. Er zijn nu de niveaus “Geautoriseerd”, “Gecertificeerd” en “Gevorderd”. Door de niveaus te selecteren op basis van hun eigen bedrijfsmodel, moet het programma flexibeler worden voor de partners. Bovendien is de nieuwe structuur bedoeld om de investering van partners in evenwicht te brengen met de waarde die aan klanten wordt geleverd.

Daarnaast is het certificeringsprogramma uitgebreid met de nieuwe modules Certified Sales Professional (CSP) en Certified Pre-Sales Engineer (CPE). Daarnaast worden er trainings- en certificeringsprogramma’s voor partners aangeboden, evenals toegang tot nieuwe verkoop- en marketingtools en -programma’s.

Voor meer informatie over het partnernetwerk kunt u terecht op: https://www.cyberark.com/partners/cyberark-partner-network/