Hewlett Packard Enterprise breidt Top Value Programma uit

De toppers onder de serverproducten kunnen nu door dealers tegen speciale voorwaarden worden gevonden. Hewlett Packard Enterprise (HPE) heeft zijn partnerprogramma dienovereenkomstig aangepast.

De fabrikant heeft zijn Top Value Programma uitgebreid. Aan de hand van marktanalyses heeft HPE de serverproducten, -opties en -configuraties bepaald die 80 procent van de marktbehoeften dekken. Deze producten zijn samengebracht in het nieuwe programma “Top Value Advanced” en voorzien van plaatselijk aangepaste prijzen. Het programma biedt levering op de volgende dag en permanente beschikbaarheid van producten.

Korte levertijden

HPE ProLiant Gen9-servers met Intel Xeon-processors en ondersteunende diensten zijn beschikbaar via het programma, zoals de instapmodel ProLiant ML10 Gen9-server, de ProLiant DL20 Gen9-rackserver en de best verkochte ProLiant DL380 Gen9-server. De servers zijn vooraf geconfigureerd voor gebruik in kleine en middelgrote ondernemingen en zijn onmiddellijk beschikbaar. De levering vindt de volgende dag plaats, zodat partners bij hun klanten niet alleen punten kunnen scoren met advies en productkwaliteit, maar ook met snelheid. Partners die aan het programma deelnemen, kunnen bovendien rekenen op marketingondersteuning.

Het Top Value Advanced-programma kan door alle HPE-partners in Duitsland onmiddellijk worden opgepakt. Meer informatie is beschikbaar in het Partner Ready Portal.