Tec Art biedt push service voor iPhone en Co.

De softwarefabrikant Tec Art biedt nu Tec-Art-Push aan, een nieuwe, apparaatonafhankelijke push-service. Hierdoor worden groupware functionaliteiten vanaf elke locatie gesynchroniseerd.

Met de push service van Tec Art bent u altijd up-to-date, waar u ook bent. Hierdoor worden e-mails, contacten, afspraken en taken afwisselend gesynchroniseerd tussen mobiele apparaten en het Tec Art CRM-systeem. De geïntegreerde e-mailclient kan ook automatisch meerdere POP3- en IMAP-accounts ophalen en ondersteunt teamwork via “openbare mappen”. De software biedt dus handige functionaliteiten voor klanten van Google Mail, GMX en Co.

“Steeds meer werknemers, met name in verkoop en service, moeten klantgegevens buiten kantoor en onderweg opvragen en beheren. Zij hebben toegang tot het CRM-systeem van hun bedrijf via mobiele apparaten. Tec-Art-Push is een geïntegreerde oplossing die mobiel werken aanzienlijk vereenvoudigt”, aldus Christian Fischer, directeur van Tec Art.

Een interessante functie voor buitendienstmedewerkers met een groot aantal contacten is de automatische synchronisatie van contactgegevens voor aanstaande afspraken op het mobiele apparaat. Dit maakt een voortdurende synchronisatie van alle contacten, die gepaard zou gaan met een extreem groot gegevensvolume, overbodig. Bovendien kunnen alle contacten die de buitendienstmedewerker altijd beschikbaar wil hebben, worden opgeslagen in een persoonlijk adresboek.

Alles kan met Active Sync

Voorwaarde voor gegevenssynchronisatie is dat het mobiele eindapparaat de Active Sync-interfacetechnologie ondersteunt. Dit omvat toestellen zoals iPhone, iPad, Nokia, HTC, Samsung of LG, in principe alle toestellen met de besturingssystemen iOS, Android, Symbian en Windows Mobile. Ondersteuning voor Blackberry-eindapparaten zonder extra Blackberry Enterprise Server wordt momenteel getest.

Tec-Art Push maakt deel uit van de nieuwe Tec-Art CRM versie 3.2. De CRM-software is een browsergebaseerde cloudoplossing voor klantenrelatiebeheer en groupware, beschikbaar voor aankoop (intranetoplossing) of voor huur (software-as-a-service of internetoplossing). Het wordt dus gebruikt via een browser en maakt werken in real time mogelijk. De Tec-Art CRM software is dus altijd en overal toegankelijk. Naast Mozilla Firefox en Internet Explorer ondersteunt het systeem ook Google Chrome en Apple Safari.

Veiligheid inbegrepen

Tec Art volgt een uitgebreid beveiligingsconcept voor holistische gegevensbescherming. Het concept wordt gekenmerkt door een ISO 27001-gecertificeerd datacenter, de serverlocatie in Duitsland, redundante back-ups en de Tec Art-gegevensgarantie. De softwareleverancier garandeert ook een hoge beschikbaarheid van het systeem, alsmede fail-safe serversystemen en een krachtige gigabitverbinding.