Nieuwe garantie en service voor Seasonic voedingen

De Taiwanese fabrikant Seasonic, die sinds de oprichting van het bedrijf in 1975 voedingen ontwikkelt en produceert, heeft de garantie voor twee series voedingen verlengd en standaard een 1:1 omruilmogelijkheid voor apparaten bij een garantieclaim geïntegreerd.

Seasonic wil het vertrouwen in de kwaliteit van haar eigen producten graag uitdragen naar de vakhandel en naar de eindklanten. De fabrikant van voedingseenheden, die zichzelf als een premiumaanbieder in dit productsegment beschouwt, heeft de garantie voor de modellen van de M12II- en X-serie verlengd tot respectievelijk vijf en zeven jaar. Bovendien wordt een defecte unit in geval van een garantieclaim binnen de geldende garantieperiode vervangen door een nieuwe voedingseenheid.

“Wij zijn ons bewust van de kwaliteit van onze producten en willen de klant met deze service absolute zekerheid bieden”, licht Nils Stallmach, EU Channel Manager bij Seasonic, deze beslissing toe. Maar niet alleen de eindgebruiker profiteert van een verlengde garantieperiode en de omruiling van het toestel, die als een bring-in service wordt afgehandeld via het Duitse servicecentrum van de fabrikant. Dit betekent dat elke lokale dealer ook van deze service gebruik kan maken.

De bring-in service geldt ook met terugwerkende kracht voor reeds aangeschafte Seasonic voedingseenheden. Het omvat alle retailmodellen binnen hun garantieperiode, ongeacht wanneer het product werd gekocht. De garantie-uitbreidingen zijn geldig vanaf 1 september 2012 als de datum van aankoop. Detailhandelaren en klanten kunnen per e-mail contact opnemen met het ondersteuningsteam van Seasonic met eventuele vragen.