Skybox Security versterkt verkoop- en serviceteam in de DACH-regio

Skybox wil de markten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland verder ontwikkelen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de specifieke veiligheidseisen in de afzonderlijke sectoren, zoals de verwerkende industrie en de financiële sector. De versterking van het verkoop- en serviceteam moet hiertoe bijdragen.

Na de aanstelling van Jörg von der Heydt als Channel Director negen maanden geleden, breidt Skybox Security haar team in de DACH-regio uit. Stephan Rosche neemt de rol van Sales Director op zich en Sven Rutsch is de nieuwe Regional Technical Director.

Stephan Rosche heeft 23 jaar ervaring in de verkoop van IT-oplossingen. Hij verwierf zijn knowhow bij bedrijven als IBM, Microfocus en Magic Software. Meest recentelijk werkte hij voor de applicatiebeveiligingsspecialist Veracode. Naast zijn deskundige kennis van IT-beveiliging heeft hij een diepgaande kennis van software engineering en softwareontwikkelingsmethoden. Als medeoprichter van Aservo AG was hij medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van de software “Reselling” met een focus op het open source platform.

Sven Rutsch, Regional Technical Director at Skybox Security

Sven Rutsch, Regional Technical Director at Skybox Security

Sven Rutsch heeft meer dan tien jaar ervaring in de IT-industrie. Hij was onder meer vijf jaar lang senior systems engineer en teamleider bij Fortinet en bijna vijf jaar medewerker bij Crossbeam Systems. Samen met Carlos Heller zal hij ervoor zorgen dat het team van Skybox Security zijn technische bereik in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland vergroot.